Humor

293778723_5243424449059438_739387012665489025_n.jpg

Bekapcsolod a számítógépet és bejelentkezés után megjelenik egy üzenet:
"Én egy román számítógépes vírus vagyok. Tekintettel arra, hogy kezdő hackerek hoztak létre, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy kárt tegyek a számítógépében. Kérjük, töröljön egy véletlenszerű fájlt a lemezéről. Köszönöm."

Chuck Norris kiszökött a vécé ablakán, amikor megtudta, hogy a jól fizető állást ígérő interjú, amelyen részt vett, egy orosz lőszerraktár őrzésérol szól Ukrajnán.

Bekapcsolod a számítógépet és bejelentkezés után megjelenik egy üzenet:
"Én egy román számítógépes vírus vagyok. Tekintettel arra, hogy kezdő hackerek hoztak létre, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy kárt tegyek a számítógépében. Kérjük, töröljön egy véletlenszerű fájlt a lemezéről. Köszönöm."

Chuck Norris kiszökött a vécé ablakán, amikor megtudta, hogy a jól fizető állást ígérő interjú, amelyen részt vett, egy orosz lőszerraktár őrzésérol szól Ukrajnán.

Ne hízelegj nekünk egy román-égetős viccel!
Tuggyuk-ki/mi-vagy! ;)

...ez is egy vicz volT! ;) :) :D + :p

Komolyan! :D

.

.

• Tetszik
Reactions: jani22
Azért lehet némi aktuálpolitikai hasonlóságot vélni.
A feketeruhás az uniós nép; a Sanyi a brüsszeli vezetés; Feri az oroszok; a kamerás meg a világ többi része (USA, Kína).

• Tetszik
Reactions: fip7
Hogyan kell felizgatni a feleséget?
Szeme látára töröld a koszos kezed a függönybe.
Én ezt máshogy ismerem:
Beszélget az amerikai, francia és a szerb férj, ki tudja jobban felizgatni az asszonyt.
Az amcsi:
-Én elviszem a feleségemet shoppingolni, utána pedig beülünk a moziba egy romantikus filmre. Olyan nedves lesz tőle, hogy hmmm…
A francia:
-Én színházba megyek vele, majd pedig beülünk vacsorázni egy hangulatos vendéglőbe. Olyan puha lesz tőle, mint az olvasztott vaj!
A szerb:
-Amikor hazaérek a munkából, csak rálököm az asszonyt az ágyra és csak úgy szárazon magamévá teszem hátulról.
-És ettől felizgul?!
-Ettől nem, de amikor beletörlöm a farkamat a függönybe…