Itthon főleg a szvarovszki kristályos újgazdag fronton volt a legfőbb célcsoportjuk, akiknek jól néz ki, csak szar dolgokat adtak el jóval olcsóbban mint amennyibe az ugyanolyan jól kinéző, csak valóban jó dolgok kerültek. Én ugye lehúztam pár évet ebben a bizniszben, de wellist sem én, sem a munkatársaim nem voltunk soha hajlandóak nemhogy eladni az embereknek, de kiejteni a szánkon sem. Igazi rablómentalitású cég, ami szemetet gyártat és a nagy számok törvénye alapján befutó vásárlókon, akik elhiszik tudatlanul, hogy amit kapnak az a legmagasabb minőség, hízlalták fel magukat ennyire. Ha valaki wellist keresett nálam, annak a legnyersebben megmondtam mindig, hogy nem akar. Ha mégis, akkor máshová megy. Nem rontottuk a cég hírnevét ennek a szarnak az eladásával.
De el tudom képzelni...
Pogány a vállalkozó:
Pogány a szaniterkirály
Vásároljon Pogánynál minőségi termékeket! Csak a legjobb terméket rakjuk a feneke alá, ha most négy wc-t vesz hármat ki is szállítunk; jakuzzi a jakuzáknak, nálunk van akkora kád, hogy még a kedveskiscsókolomakacsóját méretes -de megjegyzem igen tetszetős- valaga is beleféééér, osztrák bontott wc-k nagy kedvezménnyeeeel. Hogy hol? Pogánynááál a szaniterkiráááálynáááál.
Vagy a másik véglet.
Pogány az alkalmazott:
Nekem mindegy, hogy megveszi. Wellis kell? Aha, az szar, de vigye csak, de ne mondja, hogy tőlünk. Garancia? Garancia erre nincs. Meg mit csináljak vele ha beleglettelt, vagy a valagát áztatta benne? Vegyem vissza, rakosgassam, ültessek bele petúniát? Jó, értem, csak azért is ez kell. Kedvezmény? Erre? Az a kedvezmény ha nem esik szét. Mit, hogy segítsek kivinni? Á, az nem munkaköröm, az a Béláé, csak ő viheti ki. Béééla, Béééla -ja, a Béla táppénzen van rá ejltette egy köcsög vevő budiját a lábaújjára. Szóval akkor mi lesz, kivisz maga vagy itt fogyasztja? Kiskocsi? Az nincs, ez nema tesco, fogd meg oszt vigyed ha kellett. Ajtóóó, baszki, ajtó? Menjek oda, csukjam be helyetted? Mi vagyok én, fotocella. Anyád.
Miközben mennek ki a vevők, de még hallják: odaszól Józsinak. Te Józsi, hallottad? Garancia. Ilyen nagy picsával ráül, holnap jönne vissza reklamálni, hogy széttört alatta.
Na jó, megint nem jön be fél napig senki. Nem értem miért. De van időm felnézni a fórumra.