Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
13 022
38 363
113
280891153_5393870067291958_8347013683817669052_n.jpg
 

dkes

Well-Known Member
2019. december 5.
2 384
8 911
113
Valki tudja mit szövegel a báttya ?

А я сейчас вам покажу, откуда на Беларусь готовилось нападение.

И если бы за шесть часов до операции не был нанесен превентивый удар по позициям, - четыре позиции, я сейчас покажу карту, - они бы атаковали наши войска, Беларуси и России, которые были на учениях, позтому не мы развязали эту войну, у нас совесть чиста. Хорошо, что начали.

Kugli "ferdítő":

És most megmutatom, honnan készült a Fehéroroszország elleni támadás.

És ha hat órával a hadművelet előtt nem történt volna megelőző csapás az állásokra - négy állás, most mutatok egy térképet -, akkor megtámadták volna a hadgyakorlaton részt vevő csapatainkat, Fehéroroszországot és Oroszországot, így mi Ha szabadjára engedni ezt a háborút, a lelkiismeretünk tiszta. Még jó, hogy elkezdtük.