Humor

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Ranger

Well-Known Member
2021. szeptember 20.
870
1 507
93
Vicces, de sajnos álítólag valós.
Egy zenész mesélte, hogy anno, mikor még szegfűs-madaras kormány volt, akkor kitalálta az aktuális rádió igazgató, hogy költséget kell csökkenteni. Hát ugye ott volt a rádió zenekara. Na, kiadták megfelelő "szakembereknek" hogy vizsgálják meg a költségcsökkentés mikéntjét. Azok meg beültek próbára és nagy éleslátásról tanúskodóan megfigyelték, hogy pl. mikor az üstdob szól, akkor mondjuk a triangulum nem (nem tudom már a konkrét hangszereket, ez csak egy példa volt), meg még ilyenebb összefüggésekre lettek figyelmesek. Nosza, kitalálták, hogy hát akkor el lehet küldeni egy csomó zenészt...
.

Ez egy régi(szakállas) közgazdászokról szóló vicc története….
Ami úgy végződik, h a zongorára nem kell két (színű) billentyű, mert a művésze nem egy forma hatékonysággal használja így az egyik elhagyható…
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby

ximix

Well-Known Member
2017. december 1.
688
1 989
93
Sietnénk, "dobd le a létrát" és már itt sem vagyunk !
Oké, dobom :D
%D0%B3%D0%B8%D1%84%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D0%BB%D0%B4%D0%B0%D1%82-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BB%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-7387871.gif
 

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
13 276
18 282
113

:D