Humor

294966377_590570222578417_4203438248449015270_n.png
Kár hogy erre nem lehet csak egy lájkot adni.

Hát ja.
Mondjuk a nőket azért meg lehet különböztetni a férfiaktól egy bizonyos korig. De onnantól csak a ruha miatt...
Egyszer, a Földön jártamban keltemben, Tajvanon ellenőriztünk súlyemelőket. Szépen adategyeztettünk, versenyre regisztrációt végeztünk stb (akkor tanultam meg az egyetlen kínai szót amit tudok: che mi írd alá), és minden szép volt jó volt, egészen addig, amíg az egyik álltalunk férfiként kezelt sportoló fel nem kelt, és be nem ment a női wcbe. Azóta nem hiszek ebben a legendában.

Egyszer, a Földön jártamban keltemben, Tajvanon ellenőriztünk súlyemelőket. Szépen adategyeztettünk, versenyre regisztrációt végeztünk stb (akkor tanultam meg az egyetlen kínai szót amit tudok: che mi írd alá), és minden szép volt jó volt, egészen addig, amíg az egyik álltalunk férfiként kezelt sportoló fel nem kelt, és be nem ment a női wcbe. Azóta nem hiszek ebben a legendában.

Bocs, de erről azonnal ez jutott eszembe :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Még hozzárakok egyet, külsös cégnél dolgozó kolléga jótanácsa alapján Thaiföldön jóban KELL lenni a kocsmárosokkal a problémák és meglepetések elkerülése véget ;)
Nekem azt tanácsolták, a biztonság kedvéért próbáljam tökön markolni, mielőtt csókolózunk. Csak a biztonság kedvéért