Áram kéne meg tűzparancs.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Fölösleges túlzás. Tisztességes deportálási protokoll kellene:Áram kéne meg tűzparancs.
Oké. És, ez mi?
Így kép formátumban csak oroszul tudóknak mond valamit, szóval kérlek mellékelj valami magyarázatot.
Ausztria, Svédország, Finnország..... Mintára a szükséges infrastruktúra kiépítése utána szabadon választható 3,6,9 hónap
Hmmm... ukrán regisztrációjú kisgép "térképezi" éppen Magyarországot...
https://fr24.com/URCRV/2cadfbb7
A Mi Hazánk kérhetne egy "röpke tájékoztatást" erről az egyértelműen feltérképezésnek látszó dologról a "Minden-titkosszolgálatok-vezetője", Viktor-jobb(-bal)kezétől, Bp-i ex-polgármestertől!!!
"Rendes" tikos-szolgás országokban gyors baleset szokta érni az ilyen gépek utasait miután "eldalolták" a megbízó nevét, aki vagy távozik magától, vagy kiutasítódik (mert általában vmelyik-nagykövetségi "dolgozó" szok lenni).
...teszi ezt a túrát többek közt Paks légtere körül is repkedve!!!
EZ RITKA DURVA ÉS POFÁTLAN DOLOG !!!
HA EZT HAGYJUK MEGTENNI, AKKOR MINDENT is LEHET Magyarországon, ELLENÜNK!!!
.
Ha jól emlékszem, már hónapok óta csinálja ezt a légi fotózási munkát ez a gép. Valakinek biztos feltűnt volna már, ha nem hazai megrendelésre csinálná. Szerintem inkább azok rettegjenek tőle, akik nagyobb területet építettek be a telkükön, mint amennyi megengedett. Valószínűleg a nagyobb állami építkezések előtt is szoktak a területről légi felvételeket csinálni, mert nincs mindenről mindig friss műholdkép. Ha megnézed a civil repülős oldalakat, ott mindig van valaki aki rákérdez az ilyenekre, a válasz pedig általábban légifotózás vagy valamilyen reptéri eszköz kalibrációja.A Mi Hazánk kérhetne egy "röpke tájékoztatást" erről az egyértelműen feltérképezésnek látszó dologról a "Minden-titkosszolgálatok-vezetője", Viktor-jobb(-bal)kezétől, Bp-i ex-polgármestertől!!!
"Rendes" tikos-szolgás országokban gyors baleset szokta érni az ilyen gépek utasait miután "eldalolták" a megbízó nevét, aki vagy távozik magától, vagy kiutasítódik (mert általában vmelyik-nagykövetségi "dolgozó" szok lenni).
Embelek könyölgöm, mivel támadnánk??!Reagált a Külgazdsági és Külügyminisztérium azokra az állításokra, miszerint Magyarország megtámadná Ukrajnát. Korábban egy ukrán országgyűlési képviselő követelt magyarázatot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szavaira.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/246276/
A Mi Hazánk kérhetne egy "röpke tájékoztatást" erről az egyértelműen feltérképezésnek látszó dologról a "Minden-titkosszolgálatok-vezetője", Viktor-jobb(-bal)kezétől, Bp-i ex-polgármestertől!!!
.
Azoknak, akik szeretnék elmenteni, hogy mi történik/történt, elrettentő példának !!!
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com
![]()
Ha jól emlékszem, már hónapok óta csinálja ezt a légi fotózási munkát ez a gép. Valakinek biztos feltűnt volna már, ha nem hazai megrendelésre csinálná. Szerintem inkább azok rettegjenek tőle, akik nagyobb területet építettek be a telkükön, mint amennyi megengedett. Valószínűleg a nagyobb állami építkezések előtt is szoktak a területről légi felvételeket csinálni, mert nincs mindenről mindig friss műholdkép. Ha megnézed a civil repülős oldalakat, ott mindig van valaki aki rákérdez az ilyenekre, a válasz pedig általábban légifotózás vagy valamilyen reptéri eszköz kalibrációja.
Így van. Nincs jelentősége. Az ortofotózás egyszerű biznisz, nyilván ők voltak a legolcsóbbak.Ha jól emlékszem, már hónapok óta csinálja ezt a légi fotózási munkát ez a gép. Valakinek biztos feltűnt volna már, ha nem hazai megrendelésre csinálná. Szerintem inkább azok rettegjenek tőle, akik nagyobb területet építettek be a telkükön, mint amennyi megengedett. Valószínűleg a nagyobb állami építkezések előtt is szoktak a területről légi felvételeket csinálni, mert nincs mindenről mindig friss műholdkép. Ha megnézed a civil repülős oldalakat, ott mindig van valaki aki rákérdez az ilyenekre, a válasz pedig általábban légifotózás vagy valamilyen reptéri eszköz kalibrációja.
Nem szeretem a Honvédot, ennyire nem vagyok képben ki a tulaj, de tudom, hogy bármi is van, jobban jártak, mint a Dózsa.A két bohóc,aki megvette a Honvédot a Hemingwaytől,ők építették a déli kerítést. Illetve helyesbítek,a Viktor megvetette velük a csapatot. Addig szerintem azt se tudták,hogy egyszerre hány játékos van a pályán.
Azoknak, akik szeretnék elmenteni, hogy mi történik/történt, elrettentő példának !!!
![]()
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.www.flightradar24.com
![]()
Ha jól emlékszem, már hónapok óta csinálja ezt a légi fotózási munkát ez a gép. Valakinek biztos feltűnt volna már, ha nem hazai megrendelésre csinálná. Szerintem inkább azok rettegjenek tőle, akik nagyobb területet építettek be a telkükön, mint amennyi megengedett. Valószínűleg a nagyobb állami építkezések előtt is szoktak a területről légi felvételeket csinálni, mert nincs mindenről mindig friss műholdkép. Ha megnézed a civil repülős oldalakat, ott mindig van valaki aki rákérdez az ilyenekre, a válasz pedig általábban légifotózás vagy valamilyen reptéri eszköz kalibrációja.
Nem vagyok Honvédos én se,csak üzleti kapcsolat van velük. Viszont a bevarrt zsebű Hemingway alatt jobban ment minden. Vicc,ami most megy náluk,és ez bizonyos tekintetben engem is érint.Nem szeretem a Honvédot, ennyire nem vagyok képben ki a tulaj, de tudom, hogy bármi is van, jobban jártak, mint a Dózsa.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..