Hogy van ebben a lőszer elhelyezve? Hogyan töltik fel?Nem vagyok egy műszaki szakember, de ez így nem cseszi el a fegyvernek a súlyelosztását?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogy van ebben a lőszer elhelyezve? Hogyan töltik fel?Nem vagyok egy műszaki szakember, de ez így nem cseszi el a fegyvernek a súlyelosztását?
Ha Oroszországban került volna forgalomba, akkor nagyon szokatlan lenne az ukrán címke.Tehát, ha jól értem, az a bizonyíték arra, hogy a hűtőt az oroszok lopták, hogy az ajtaján a garanciafelirat ukrán nyelvű.
Értem.
Az nem lehet, hogy Ukrajna exportál(t) hűtőszekrényt Oroszországba, és vették?
Mer' azé' a két ország között nem nulla a kereskedelmi kapcsolat, úgy lehet még most sem, pláne 2 évvel ezelőtt.
Sőt, olyan finomságokba már ne is menjünk bele, hogy lehet, a hűtő 5 éves, csak rajta hagyták az azóta lejárt 2 éves garanciacímkét.
Csak példának: Gorenje-túrizmus.Ha Oroszországban került volna forgalomba, akkor nagyon szokatlan lenne az ukrán címke.
Ja, nagyon menő ahogy kitartanak (a szűk vezető elit). Csak közben a nép éhendöglik.Nagyon kellene nekik az energiahordozó, műtrágya, gabona, és persze a technológia import is, már nem tudnak hova lemenni kutyába lassan azoknak, akik még szóba állnak velük.
Nagyon vegyesek az érzéseim velük szemben, mert egyrészt egy igazi kegyetlen komcsi rezsim, másfelől azért megsüvegelendő, hogy nagoyn nem nekik lejt a pálya, de még mindig kitartanak, plusz a parádéik is elég menők!
Na a svájciak meg le se vannak szrva. Pedig neked küldtem direkteIgen, a parádék a legjobbak Oo é Kina mellett!![]()
Nagyon kellene nekik az energiahordozó, műtrágya, gabona, és persze a technológia import is, már nem tudnak hova lemenni kutyába lassan azoknak, akik még szóba állnak velük.
Nagyon vegyesek az érzéseim velük szemben, mert egyrészt egy igazi kegyetlen komcsi rezsim, másfelől azért megsüvegelendő, hogy nagoyn nem nekik lejt a pálya, de még mindig kitartanak, plusz a parádéik is elég menők!
Nem értem a problémád, az EU esetében éppenséggel ez nagyon tetszik neked.Ja, nagyon menő ahogy kitartanak (a szűk vezető elit). Csak közben a nép éhendöglik.
Oké akkor vegyük sorra amit említettél: 2 hónap alatt 40 kilométer haladás, ez konkrétan hazugság és indifferens is, mert csak a nyugat állítja, hogy lassú az orosz haladás, az oroszok elégedettek a sebességgel, mert ez kell ahhoz, hogy biztonságosan haladjanak. A nagy véráldozatok árán az relatív, de mindenképp nagyobb véráldozatot okoztak mint amit elszenvedtek. Komoly csapást mértek az ukránok az relatív, de mindenképp komolyabbakat szenvedtek el mint amit mértek. Komolyan meg tudják akasztani az orosz taktikát, ez is relatív, én nem látom, hogy megakadtak volna mióta ott a himars. Az nem bizonyíték, hogy az oroszok célzottan vadásszák le a himarsokat, eddig is levadásztak minden nyugati cuccot. Tekintve, hogy a hírszerzést, kiképzést és fegyverzetet tekintve az oroszok ukrajnában a NATO ellen harcolnak, egész jól teljesítenek, tehát szánalmasak ezek az augusztusi totális ukrán győzelmet jósoló sarlatánok. Te sem gondolhatod komolyan, hogy augusztusban összeomlik és megfutamodik az orosz hadsereg, márpedig ezt szajkózza az ukrán propaganda, és az innen onnan előrángatott beszélő fejei. Vannak objektívebb és hadászatilag komolyabban vehető források, amelyek nem az orosz és az ukrán propagandát mondják fel, szerintem érdemesebb azok mentén latolgatni az esélyeket, és nem az együgyű bulvármédia szintjén.Ahogy gondolod de pl én sem indifferensnek sem közhelyesen nem érzem azt a kijelentését amelyben azt mondja, hogy az orosz haderő 2 hónap alatt csupán 40 km tudott előrehaladott Donbaszban mindezt nagy véraldozatok mellett, és szintén nem közhelyes és indifferens az a kijelentése sem, hogy a meglévő és beérkező nyugati nehézfegyverzettel elsősorban a Himarssal bizony már eddig is és a jövőben is komoly csapást mérnek az Ukrajnában harcoló orosz haderő utánpótlására vezetési pontjaira stb, amellyel komolyan megtudják akasztani a Donbaszban eddig látott orosz a tüzérségre épülő taktikát.
És erre a bizonyítékot pont az oroszok szolgáltatják amikor Sojgu vezetésével hajtóvadászatot hirdettek az ukránok nyugati tüzérségi eszközeivel elsősorban a Himarsokkal szemben.
És ezt eddig kb 8-10 Himars váltotta ki az oroszokból.
No,ezért jók a térképek.Jol látszik rajta,hogy az oroszok nagyon lassan haladnak.A hadműveleti helyzet adná magát egy katlan létrehozására-de a ruszkik nem tudják megcsinálni.A hagyományos orosz húsdaráló harcászat megy-egyszerűen van hús,amit beledobhatnak a darálóba.orosz haderő 2 hónap alatt csupán 40 km tudott előrehaladott Donbaszban
Tudod, az EU felsőbbrendű népei még éhendöglésben is ötven évvel előttünk járnak.Nem értem a problémád, az EU esetében éppenséggel ez nagyon tetszik neked.
Na akkor miért lenne hazugság, hogy az oroszok 40 km haladtak két hónap alatt Donbaszban?Oké akkor vegyük sorra amit említettél: 2 hónap alatt 40 kilométer haladás, ez konkrétan hazugság és indifferens is, mert csak a nyugat állítja, hogy lassú az orosz haladás, az oroszok elégedettek a sebességgel, mert ez kell ahhoz, hogy biztonságosan haladjanak. A nagy véráldozatok árán az relatív, de mindenképp nagyobb véráldozatot okoztak mint amit elszenvedtek. Komoly csapást mértek az ukránok az relatív, de mindenképp komolyabbakat szenvedtek el mint amit mértek. Komolyan meg tudják akasztani az orosz taktikát, ez is relatív, én nem látom, hogy megakadtak volna mióta ott a himars. Az nem bizonyíték, hogy az oroszok célzottan vadásszák le a himarsokat, eddig is levadásztak minden nyugati cuccot. Tekintve, hogy a hírszerzést, kiképzést és fegyverzetet tekintve az oroszok ukrajnában a NATO ellen harcolnak, egész jól teljesítenek, tehát szánalmasak ezek az augusztusi totális ukrán győzelmet jósoló sarlatánok. Te sem gondolhatod komolyan, hogy augusztusban összeomlik és megfutamodik az orosz hadsereg, márpedig ezt szajkózza az ukrán propaganda, és az innen onnan előrángatott beszélő fejei. Vannak objektívebb és hadászatilag komolyabban vehető források, amelyek nem az orosz és az ukrán propagandát mondják fel, szerintem érdemesebb azok mentén latolgatni az esélyeket, és nem az együgyű bulvármédia szintjén.
Ha Oroszországban került volna forgalomba, akkor nagyon szokatlan lenne az ukrán címke.
Sokat-de azért megfizettek a saját darálóba dobott erőikkel.Az 40 km előrenyomulás 2 hónap alatt mennyi ukrán élőerőt és technikát darált le???
Az 40 km előrenyomulás 2 hónap alatt mennyi ukrán élőerőt és technikát darált le???
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..