Társadalmi folyamatok

294203773_3208009909447739_7774738405406709881_n.png

Új-Zéland

Gyerekkoromban voltak nyulaink.Most viszon nem tudok senkiről,ki környékünkön tartana.....Ott tartunk,hogy már egy kósza tyúk is ritkaságszámba megy a környékbeli falvakban.20+ éve tejet is vettem háztol,még kecsketejet is,otthon csináltam túrot és a tejfelt.Még sajtgyártással is kisérleteztem,nem valami sok sikerrel (oyan macisajt szerűséget sikerűlt ősszehoznom).Tudtam hozzá házi tejet venni.
Ez a magyar háztáji halála. Nekem van mindhárom. Tyúk, kecske, nyúl.

Ez a magyar háztáji halála. Nekem van mindhárom. Tyúk, kecske, nyúl.
Hát adisznyó?Kacsa,liba,gyöngyös,galamb,páva?(merthogy volt,ki tartott pávát is.Tényleg egész jó sütve.De én nem tartanák,marha hangos,sok baj van vele).De volt ki fácánt tartott (diszt és pecsenyét).
Szándékosan szétverték,bedöntötték.Úgy alakitották a szabályzókat,hogy ne érje meg.Szégyen.

Hát adisznyó?Kacsa,liba,gyöngyös,galamb,páva?(merthogy volt,ki tartott pávát is.Tényleg egész jó sütve.De én nem tartanák,marha hangos,sok baj van vele).De volt ki fácánt tartott (diszt és pecsenyét).
Szándékosan szétverték,bedöntötték.Úgy alakitották a szabályzókat,hogy ne érje meg.Szégyen.
Egyelőre nincs hol. De rajta vagyok... ;)

Miért mindig csak a szabályzókat emlegeted? a kényes orrú, fülű balfasz szomszédokat soha. Pedig a legtöbb esetben bizony a szomszéd tesz bejelentést, mert ugat a kutyád, odahugyozik a macskád a füvére, füstöl a parázs a bográcsod alatt és így tovább. Budapest pedig libsi vezetésű, tehát a szabályzók is.

Miért mindig csak a szabályzókat emlegeted? a kényes orrú, fülű balfasz szomszédokat soha. Pedig a legtöbb esetben bizony a szomszéd tesz bejelentést, mert ugat a kutyád, odahugyozik a macskád a füvére, füstöl a parázs a bográcsod alatt és így tovább. Budapest pedig libsi vezetésű, tehát a szabályzók is.
Te tényleg ennyire taplógomba vagy?:confused:
Szerinted Bp-en,a Hungária köruton tartott az 5. szomszédom tehenet???
Bazdki,faluhelyről van szó,nem egy szaros NER újgazdag lakóparkról.....
Megjegyzem,egy szóval nem mondtam,hogy erről a vajda tehet.Pedig tehet,de maga a folyamat nem 12 éve indult el,már a 90es években elkezdődött.

A kiváló génállomány egyetlen cseppje sem veszhet kárba. :D

Azért ez szimbolikus, és inkább előremutató, mint a 9. hónapig legyen legál az abortusz amivel a másik országukban házalnak egyes politikai körök...