[BIZTPOL] Tajvan-Kína konfliktus (1949 - ...)

Körbevették Tajvant a Kínaiak, szerintem ne nagyon menjünk el abba az irányba egyelőre, hogy kína becsicskult. Diplomáciai gépet amúgy gáz lelőni, de cserébe szarrámozgósítottak mindent. Még csak most kezdődik majd a tánc, szeriblntem

Jól látod. A tervek készen lehetnek, a mozgósítás zajlik. Ennek ellenére ez hatalmas arcvesztés. Elég lett volna egyetlen ballisztikus rakétát kilőni a tajpeji reptérre és Pelosit nem engedi odamenni az amerikai légierő.

Kína nincs felkészülve. Gyengék és ezt most az egész világ látja.
Nem lenne jó, ha az egész világ azt látná, mert igen nagy félreértés. Kína nem akkor és úgy fog nekiállni háborúzni, amikor és ahogy az usa elképzelte, hanem a saját tervei szerint.

Te b+ egy világháborúnak drukkolsz???
Tényállást közöltem. Ahelyett, hogy világháborútól rettegnél kicsit gondolkozni kéne. Kína tudja, hogy nem nyerhet meg egy háborút az amerikaiak ellen, ezért nem indítja azt el. Az ő erejük ezen témában a dagályos kijelentéseknél véget ér.

Peloszi holnap elrepul, csak 1 ejszakara foglalta le a hotelt.
Most egy napig jokat eszik, iszik es nagyokat mond. Majd elrepul ahogy jott. A gyakorlat csak 4-en kezdodik.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Vagy ma!

Egyébként nem hülyeség ez, ahhoz, hogy Pelosi ne tudjon távozni a szigetről, elég egy több napos hadgyakorlat a sziget körül, amin összevissza lőnek mindenfelé. Mégcsak nem is kell Tajvant lőniük hozzá.

Én nagyon bízom a kínaiakban, hogy észnél lesznek.
Ne reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.

Egyébként nem hülyeség ez, ahhoz, hogy Pelosi ne tudjon távozni a szigetről, elég egy több napos hadgyakorlat a sziget körül, amin összevissza lőnek mindenfelé. Mégcsak nem is kell Tajvant lőniük hozzá.
"A Kínai Néphadsereg a jelenleg is zajló intenzív hadgyakorlatra való tekintettel nem tudja szavatolni a képviselőasszony biztonságát, amennyiben hajón vagy repülőn el kívánná hagyni a Kínai Népköztársaság területét. Jelenleg nem áll módunkban meghatározni a hadgyakorlatok végét."
:D

Ne reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.
Kina lehet hogy lesz 300 ev mulva, de kinai kommunista part biztos nem

Teljesen jogos, hogy be akarják nyújtani a számlát. Mindössze abban bízom, hogy a hátsó ajtó alatt fogják becsúsztatni és nem egy kőre kötve dobják be az ablakon.

"A Kínai Néphadsereg a jelenleg is zajló intenzív hadgyakorlatra való tekintettel nem tudja szavatolni a képviselőasszony biztonságát, amennyiben hajón vagy repülőn el kívánná hagyni a Kínai Népköztársaság területét. Jelenleg nem áll módunkban meghatározni a hadgyakorlatok végét."
:D
tényleg teknikailag a kínaiak szempontjából , Pelosi most a kínai népköztársaságba landolt

igazából kb van egy túszuk aki megsérülhet ha az usa beleavatkozik a kínai tajvani meccsbe...
ergo kínai aknak itt az alkalom hogy tajvannal lemeccseljék úgy hogy az usa kimard...

a cél nem pelosi lelövése vagy kinyírása hanem tajvan.

• Tetszik
Reactions: SenkiFia
Volt itt délután minden. japánból felszálló amcsi vadászgépektől kezdve a szorost uraló Su35-ig minden. Ehhez képest tucatszám repülték be a szorost a gépek, mivel egyébként nem tudnak leszállni tajwanon. Annyira egy kína elv érvényesül, hogy a távolkörzetes sem kínai, hanem taiwani... Annyira sem voltak képesek, hogy két vadászt oda küldjenek kikisérni pelosi gépét a légtérből és menjen japán felé... A saját "vizeiken" sincs semmiféle légifölényük, irányítás meg annyi sem... Semmi féle hatalmuk nincs a sziget felett ez azt jelenti. A nyanya azt csinált, amit akart. Eztután nehéz komolyan venni kínát. Nem lelőni kellett volna, ahogy ígérgetve volt, hanem kikisérni a "saját" légtérből. Az a légtér nem saját, ennyi a tanúlság.

Tényállást közöltem. Ahelyett, hogy világháborútól rettegnél kicsit gondolkozni kéne. Kína tudja, hogy nem nyerhet meg egy háborút az amerikaiak ellen, ezért nem indítja azt el. Az ő erejük ezen témában a dagályos kijelentéseknél véget ér.
Tudod mindig Trumpról mondták a haladók, hogy hülye és kirobbantja. Közben ő még Észak Koreával is tárgyalt.

Ezzel szemben most. Szenilis öregekkel bábozik a pénzügyi elit és világháború szélére sodorja a világot a nagyon Demokrata párt.

N7qDhw5cnHI.jpg

A PLA keleti katonai körzetének képviselője, Shi Yi ezredes elmondta, hogy augusztus 2-tól katonai műveletre kerül sor Tajvan szigete körül, valamint közös hadgyakorlatokra kerül sor az ország északi, délnyugati és délkeleti vizein, beleértve a nagy hatótávolságú lövészetet a Tajvani-szorosban. Szerinte ez komoly figyelmeztetés az Egyesült Államok tajvani kérdéssel kapcsolatos fellépése miatt, valamint a szeparatista erők tajvani fellépése miatt.