Körbevették Tajvant a Kínaiak, szerintem ne nagyon menjünk el abba az irányba egyelőre, hogy kína becsicskult. Diplomáciai gépet amúgy gáz lelőni, de cserébe szarrámozgósítottak mindent. Még csak most kezdődik majd a tánc, szeriblntem
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lenne jó, ha az egész világ azt látná, mert igen nagy félreértés. Kína nem akkor és úgy fog nekiállni háborúzni, amikor és ahogy az usa elképzelte, hanem a saját tervei szerint.Jól látod. A tervek készen lehetnek, a mozgósítás zajlik. Ennek ellenére ez hatalmas arcvesztés. Elég lett volna egyetlen ballisztikus rakétát kilőni a tajpeji reptérre és Pelosit nem engedi odamenni az amerikai légierő.
Kína nincs felkészülve. Gyengék és ezt most az egész világ látja.
Tényállást közöltem. Ahelyett, hogy világháborútól rettegnél kicsit gondolkozni kéne. Kína tudja, hogy nem nyerhet meg egy háborút az amerikaiak ellen, ezért nem indítja azt el. Az ő erejük ezen témában a dagályos kijelentéseknél véget ér.Te b+ egy világháborúnak drukkolsz???
Vagy ma!Peloszi holnap elrepul, csak 1 ejszakara foglalta le a hotelt.
Most egy napig jokat eszik, iszik es nagyokat mond. Majd elrepul ahogy jott. A gyakorlat csak 4-en kezdodik.
Vagy, miután már felállt a kínai blokád és a légtérzár, Leia hercegnőként áttöri a blokádot a Boeingjével.Szerintem az van mögötte, hogy jobban meg tudják alázni az USA-t, ha nem engedik Pelosit távozni a szigetről és ottragad, miközben lőnek
Ne reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.Én nagyon bízom a kínaiakban, hogy észnél lesznek.
"A Kínai Néphadsereg a jelenleg is zajló intenzív hadgyakorlatra való tekintettel nem tudja szavatolni a képviselőasszony biztonságát, amennyiben hajón vagy repülőn el kívánná hagyni a Kínai Népköztársaság területét. Jelenleg nem áll módunkban meghatározni a hadgyakorlatok végét."Egyébként nem hülyeség ez, ahhoz, hogy Pelosi ne tudjon távozni a szigetről, elég egy több napos hadgyakorlat a sziget körül, amin összevissza lőnek mindenfelé. Mégcsak nem is kell Tajvant lőniük hozzá.
Kina lehet hogy lesz 300 ev mulva, de kinai kommunista part biztos nemNe reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.
Teljesen jogos, hogy be akarják nyújtani a számlát. Mindössze abban bízom, hogy a hátsó ajtó alatt fogják becsúsztatni és nem egy kőre kötve dobják be az ablakon.Ne reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.
tényleg teknikailag a kínaiak szempontjából , Pelosi most a kínai népköztársaságba landolt"A Kínai Néphadsereg a jelenleg is zajló intenzív hadgyakorlatra való tekintettel nem tudja szavatolni a képviselőasszony biztonságát, amennyiben hajón vagy repülőn el kívánná hagyni a Kínai Népköztársaság területét. Jelenleg nem áll módunkban meghatározni a hadgyakorlatok végét."
igazából kb van egy túszuk aki megsérülhet ha az usa beleavatkozik a kínai tajvani meccsbe...Ne reménykedj. Észnél vannak annyira, hogy az Ő szabályaik szerint fogják lejátszani, de én 100%-ra veszem hogy egy ilyen sértést egy Ázsiai ország nem fog pragmatikus okokból semmisé tenni. Az amcsik most szereztek egy örök jóbarátot. Kína pont az az ország, ami 300 év múlva is emlékezni fog erre.
Most muszály volt ilyen mély sebeket feltépned?Vagy, miután már felállt a kínai blokád és a légtérzár, Leia hercegnőként áttöri a blokádot a Boeingjével.
Nincs WC a repülőn?Pelosi elrontja a gyomrát, kénytelen lesz 4-éig maradni
Tudod mindig Trumpról mondták a haladók, hogy hülye és kirobbantja. Közben ő még Észak Koreával is tárgyalt.Tényállást közöltem. Ahelyett, hogy világháborútól rettegnél kicsit gondolkozni kéne. Kína tudja, hogy nem nyerhet meg egy háborút az amerikaiak ellen, ezért nem indítja azt el. Az ő erejük ezen témában a dagályos kijelentéseknél véget ér.