Én néha felmegyek Rácz András facebookjára. Szinte semmivel nem értek egyet, de legalább kulturáltan nyilvánul meg. Ha tényeket írsz neki, nem kezd el sértegetni téged. De általában nem szoktam kommentelni ott, mert nagyon egysíkú a társaság. Most a gabonaszállításokról tett be egy cikket, de az írója 10 évig volt az ukrán kormány tanácsadója. Végig arról értekezett, hogy mi lesz, ha az oroszok közbelépnek. Ilyen sok, ha ez lesz ivű gondolatmenetet vázolt, közben az első hajó sértetlenül elérte a Duna deltáját. Valaki megjegyezte, hogy majd a 2. hajónál... és az oroszok elrejtenek majd egy aknát stb.Ő az aki tikkel elég frekventáltan, ugye? Irritáló volt hallgatni, ahogy Rácz Andrást is, de hát ez egy ilyen világ. Úgy tudom Rácznak pont a napokban kötöttek utilaput a lábára az NKE-n, nem fognak sokan sírni utána sem...
Azzal nem értek egyet, hogy az NKE nem hosszabbította meg a szerződését, néha kell ellenvélemény is, ami tényeken alapul, és új nézőpontot hoz. Szóval Rácz András, szerintem, más kategória, mint Gyarmati István. Még ezt a Bendazsevszkij nevű (Talán így hívják.) szakértőt kerülöm, annyira egyoldalú, hogy az már fáj.