Szerintem 24 órán belül itt lesznek
Esélyesebb, hogy hétköznap lesz bejelentés, cikk, videó stb. mennyi jöhet? Pro patriás gidránokat is jönnek velük vajon?
Szerintem 24 órán belül itt lesznek
Mert nem hiszem hogy 24 órán belül itt lesz!
Én az óra miatt gondolom, hogy 1 napon belül itt lesznekMert nem hiszem hogy 24 órán belül itt lesz!
Hétvége jön...
Kabát van rajtuk. Ezek nem januári, tatai felvételek még a mintadarabról? Hol van augusztusban olyan hideg, hogy kabát kell?Szerintem 24 órán belül itt lesznek
De az a felvétel még a festése is ima zöldKabát van rajtuk. Ezek nem januári, tatai felvételek még a mintadarabról? Hol van augusztusban olyan hideg, hogy kabát kell?
ja ja , valszeg a régi képekkel promozák hogy mindjárt itt leszKabát van rajtuk. Ezek nem januári, tatai felvételek még a mintadarabról? Hol van augusztusban olyan hideg, hogy kabát kell?
hirtelen fel se tűnt...Kabát van rajtuk. Ezek nem januári, tatai felvételek még a mintadarabról? Hol van augusztusban olyan hideg, hogy kabát kell?
Nem azé, de pár óráról volt szó!!!Fejezzétek már abba a hisztit. Itt lesznek pár napon belül.
Hàt azt msjd eldöntitek. A pár órát meg tu haluzzátok magatoknak mind sokminden mást is.Nem azé, de pár óráról volt szó!!!
És milyen a festése??? Tuti xar, mi?!![]()
A pár napot lehet pár óraként is felfogni.Nem azé, de pár óráról volt szó!!!
És milyen a festése??? Tuti xar, mi?!![]()
Kapják be!Amúgy nagy visitás lesz. A KMW ide küldi nem az ukránoknak. Már a twitteren páran úgy számolták, hogy a miénkkel lehetne meggyorsítani az ukrán szallításokat.![]()
Szakadt volna az anyjukban a fejük.Amúgy nagy visitás lesz. A KMW ide küldi nem az ukránoknak. Már a twitteren páran úgy számolták, hogy a miénkkel lehetne meggyorsítani az ukrán szallításokat.![]()
Tippeljünk, mikorra jönnek, hány darab és hogyan szállítják.
Az én tippem:
6 darab, jövő héten, vasúton
A vasút azért is lenne logikus, mert pár kontérnerben a kiszolgáló eszközöket, alkatrészeket is hozhatnák így egyszerre. Bár a hírekben valószínűleg nem fog szerepelni, azért bízom benne, hogy a szállítással egy időben a logisztikai csomag is kiépül rendesen. Tartalék lövegcső sem ártana... Gépenként 1 darab legalább. De ez még egyelőre ráér. Nem lennék meglepve, ha a szerződés írásakor ez még fel sem merült volna.
De ez sztem ökörség, ne vegyétek komolyan.
Ha kozben nem rendeltek meg plusz 48-at akkor a 22-nek semmi ertelme.De ez sztem ökörség, ne vegyétek komolyan.
Elírta, azt írta 22 érkezik, a többi pedig az év végén. A 22 feletti többi?De ez sztem ökörség, ne vegyétek komolyan.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..