Társadalmi folyamatok

Ez így tökéletes lenyomata a társadalomban beálló változásoknak:
https://telex.hu/kulfold/2022/08/17/majomhimlo-emberrol-allatra-kutyara-parizs-olasz-agar

A kutya az ágyban alszik, és senkinek a szeme sem rebben. Nyitott kapcsolatban élő homárok, és senkinek a szeme sem rebben. Mindenki tudja, h nem az alvástól kapta el a majomhimlőt a kutya, hanem mert a kretén buzik megerőszakolták. De nem írjuk le, mert hát az homofóbia lenne.

https://telex.hu/kulfold/2022/08/17/majomhimlo-emberrol-allatra-kutyara-parizs-olasz-agar

A kutya az ágyban alszik, és senkinek a szeme sem rebben. Nyitott kapcsolatban élő homárok, és senkinek a szeme sem rebben. Mindenki tudja, h nem az alvástól kapta el a majomhimlőt a kutya, hanem mert a kretén buzik megerőszakolták. De nem írjuk le, mert hát az homofóbia lenne.
Vagy nem.

És mindig előkerül valami angol tudós is.

Ez nem duci, ez egy kibaszott disznó, aki már a kinézetével kárt okoz a világban, és fizethetjük az orvosi ellátását, mert kurvaélet, hogy cukorbeteg, szívbeteg és mindenféle beteg, vagy ha még nem akkor 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 akkor mostmár az. Régebb a cirkuszban mutogatták az ilyeneket, most meg biztos van vaami műsoruk az MTv-n.

Ez nem duci, ez egy kibaszott disznó, aki már a kinézetével kárt okoz a világban, és fizethetjük az orvosi ellátását, mert kurvaélet, hogy cukorbeteg, szívbeteg és mindenféle beteg, vagy ha még nem akkor 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 akkor mostmár az. Régebb a cirkuszban mutogatták az ilyeneket, most meg biztos van vaami műsoruk az MTv-n.
Amint látod, nem egyszerűen műsoruk van, az ilyeneket is duci, meg elkellfogadni meg nem tudom még mi mindent írnak róluk.
És ezzel iszonyatos kárt okoznak. Mert mégegyszer a nőt nem ismerjük, lehet tényleg egy áldott jó ember, lehet betegség a hátterében, lehet sok sok minden. De itt ugye arra van kihegyezve, hogy a gonosz bunkó barát nem fogadta el, hogy a szegény lány duci.
Aztán ha utánaolvasol, amúgy kb semelyik az emberünkhöz közel álló ember nem fogadta el, és egyáltalán nem a zsírdisznósága miatt.
Vagyis azt sehol nem említik.

Amint látod, nem egyszerűen műsoruk van, az ilyeneket is duci, meg elkellfogadni meg nem tudom még mi mindent írnak róluk.
És ezzel iszonyatos kárt okoznak. Mert mégegyszer a nőt nem ismerjük, lehet tényleg egy áldott jó ember, lehet betegség a hátterében, lehet sok sok minden. De itt ugye arra van kihegyezve, hogy a gonosz bunkó barát nem fogadta el, hogy a szegény lány duci.
Aztán ha utánaolvasol, amúgy kb semelyik az emberünkhöz közel álló ember nem fogadta el, és egyáltalán nem a zsírdisznósága miatt.
Vagyis azt sehol nem említik.
A duci kérdés érdekes kérdés ...

rk0lq4chadi91.jpg

• Dühítő
Reactions: bartinieffektus
Minden pc, van mindenfajta ember, de nincs se egy rövid szoknya, se egy jó segg, se semmi, csak a reklám:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eredeti:

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Na, ide egy jo minosegu verzioban:

• Tetszik
Reactions: ozymandias
  • Tetszik
Reactions: megazez and fip7
Mármint kövér. Nevezzük nevén a dolgokat. Ez nem duci, ez kórosan elhízott.
Ettől még lehet jó ember

Pont volt tegnapelőtt egy érdekes beszélgetésem az egyik kollégával, mivel új meglehetősen drága irodai székeket kaptunk és kínosan próbált rá utalgatni, hogy miattam mert az előző megreccsent egy hirtelen mozdulat következtében.
Végül odaszóltam neki:
-Mond ki b+ kövér vagyok b+.

Személy szerint úgy vagyok vele, hogy az én döntésem volt, hogy lustulok és jókat zabálok, ezek után kissé szánalmas lenne ha megsértődnék, ha valaki szóvá teszi...

De ez a nő nem kövér, ez már Landwhale osztályú zabálógép.