T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekünk szerintem egyértelműen az a jó, ha biztonságban tudhatjuk az oroszoktól jövő csővezetékeket, és a kárpátaljai magyarokat. Kb ennyi, és ehhez jobb egy oroszbarát kormány Ukrajnában. Orosz határt én sem szeretnék Csapnál.
Mert miért lenne hülyeség? Értem én, hogy szerinted mivel hivatalosan nem részei az Orosz haderőnek , nem lehet qz Orosz haderő részének tekinteni ,de attól még, hogy papíron nem tartoznak az Orosz hadsereghez , és az orosz hadvezetés aféle könnyen feláldozható katonai erőnek tartja őket, attól még az orosz parancsnokság alá tartoznak az ő parancsaikat ,hadműveleteiket hajtják végre a háború kezdete óta az első vonalban, az oroszoktól kapják a fegyverzetet a felszerelést (az most más kérdés, hogy ez milyen minőségű) a lőszert.De nem tartoznak semmilyen formában az oros hadsereghez. Elhiszem, hogy kényelmes őket összemosni, de hülyeség.
Semmilyen formában nem lehet összemosni őket az orosz haderővel. Saját szervezet, saját állomány, saját technika. Persze az oroszoktól van minden az emberen kívül de akkor is. Az ANA-t se számolrad az amerikai hadsereghez pedig pont ugyanolyan volt mint a két milícia az oroszoknak.Mert miért lenne hülyeség? Értem én, hogy szerinted mivel hivatalosan nem részei az Orosz haderőnek , nem lehet qz Orosz haderő részének tekinteni ,de attól még, hogy papíron nem tartoznak az Orosz hadsereghez , és az orosz hadvezetés aféle könnyen feláldozható katonai erőnek tartja őket, attól még az orosz parancsnokság alá tartoznak az ő parancsaikat ,hadműveleteiket hajtják végre a háború kezdete óta az első vonalban, az oroszoktól kapják a fegyverzetet a felszerelést (az most más kérdés, hogy ez milyen minőségű) a lőszert.
Banános hohol fagyi?Egyelőre még csak pletyka:
A large number of AFU reserve troops, weapons and military equipment arriving for unloading at Kalinindorf railway station in Kherson Region have been destroyed.
Megérte izmozni a pajeetokkal a szankciók miatt...
Chinese People's Liberation Army (PLA) will take part in Russia's Vostok-2022 strategic military drills along with other countries, including India, Belarus, Tajikistan and Mongolia
Szerintem ezt itt se érti rajtam kívül senki
Be me.
Decide to pay a visit to a new shop that opened near my workplace during lunch break.
See picrelated.
Kek, gotta try this one.
Go back to workplace and start eating it.
Realise it's banan flavoured
Start laughing hysterically.
Normie colleagues ask what's so funny.
You_wouldn't get_it_Joker.jpg
![]()
Nézz utána rendesen, több mint 100 évig New York volt mielőtt a kommunisták 1951-ben átnevezték.
Én a háború kezdete óta figyelem a szaki katonák blogjait, jó pár ilyen írást felraktam ebben a témában is ebbe a topikba, feketén fehéren ott vannak benne a kritikák a felszereléssel a kiképzéssel, sorozással hadvezetéssel kapcsolatban, aki beleolvas ezekbe a blogokba látni fogja, hogy ezeket a harcoló katonákat abszolút nem érdekli a hivatalos propaganda a saját tapasztalataikat írják le.Te beszéltél a szakikkal, vagy ezt így honnan tudod?
Ja, raktak fel egyszer egy videót?
Egyébként mit fog érni az a 10000 "kiképzett" hohol? Kb. Semmit, msx addig, ameddig ki nem fogy a táruk.
Semmilyen formában nem lehet összemosni őket az orosz haderővel. Saját szervezet, saját állomány, saját technika. Persze az oroszoktól van minden az emberen kívül de akkor is. Az ANA-t se számolrad az amerikai hadsereghez pedig pont ugyanolyan volt mint a két milícia az oroszoknak.
Igazad van, mint írtam fentebb csinálhatnák jobban is a dolgot, de azért nem szabad elfelejteni, hogy hol tartott az Ukrán hadsereg 2014-ben és hol tartott 2022 februárjában, úgy, hogy egy nálunk is szegényebb országról van szó ahol virágzott a korrupció, amely 2014 óta folyamatosan háborúzott Donbaszban , az kétségtelen tény, hogy a tartalékos/területvédelmi erők új rendszerének felállításával megkéstek mivel , az pont az orosz invázió előestéjén 2022 februárjában állt fel,7 éve háborúra készülnek, 7 év alatt ha csak évi 30.000 tartalékost képeznek ki normálisan, akkor most nem kéne kapkodniuk. Csak az elmúlt 7 évben Ukrajna Ukrajna maradt és amiből nem lehtettt lopni az nem is csinálták a tessék-lássék szintnél komolyabban.
Tényleg,hogy megáll majd 30 km-nél .. pont mint a Csernobili balesetnél ..Az Egyesült Államok bízik abban, hogy a zaporozsjei atomerőműben bekövetkezett esetleges baleset következményei nem fenyegetik Európát
Nagy kaliberű tüzérségi lövedékek esetleges találata a zaporozsjei atomerőmű üzemanyagtárolójában nem fenyegeti Európát, a radioaktív szennyeződés sugara minimális lesz – nyilatkoztak az amerikai Fegyverzetellenőrzési és Leszerelési Ügynökség szakemberei, az orosz A Honvédelmi Minisztérium jelentése.
Az orosz katonai minisztérium felhívta a figyelmet az amerikai médiában megjelent számos publikációra, amelyekben az Egyesült Államok Fegyverzetellenőrzési és Leszerelési Ügynöksége azt állítja, hogy ha lövedékek érik a ZNPP üzemanyagtárolóját, a radioaktív szennyeződés sugara mindössze 20 km lesz, és nem jelent veszélyt.
(...) a nagy kaliberű tüzérségi lövedékek közvetlen találata a kiégett nukleáris fűtőelemek száraz tárolójában a terület radioaktív szennyeződését okozhatja 20 km-es körzetben, az atomreaktorbantörtént károsodás pedig maximum vészhelyzetet 30 km-ig okoz
- idézi az amerikai védelmi minisztérium szakértőit.
Eközben orosz szakértők úgy vélik, hogy a kijevi atomerőmű ágyúzása károsíthatja a zaporizzsja atomerőmű hűtőrendszerét, ami túlmelegedéshez vezethet a reaktortelepek megsemmisülésével, radioaktív anyagok légkörbe kerülésével és több száz kilométerre. szállításával. A legnagyobb európai atomerőműben bekövetkezett baleset következményei sokkal nagyobbak lesznek, mint a csernobili és a fukusimai balesetek következményei.
Úgy látszik a 20-30 km-es körzetben élő civilek most nem számítanak. És akkor ki is lövi az atomerőművet?
Teljesen ugyanaz mint az ANA.Én a háború kezdete óta figyelem a szaki katonák blogjait, jó pár ilyen írást felraktam ebben a témában is ebbe a topikba, feketén fehéren ott vannak benne a kritikák a felszereléssel a kiképzéssel, sorozással hadvezetéssel kapcsolatban, aki beleolvas ezekbe a blogokba látni fogja, hogy ezeket a harcoló katonákat abszolút nem érdekli a hivatalos propaganda a saját tapasztalataikat írják le.
A 10,000 ukrán csak a kezdet utánuk jön a következő turnus emelett folyik az ukrán kiképzők képzése is...
Azért az ANA teljesen más volt mint a szakik az ANA az Afgán nemzeti hadsereg volt ,a szaki köztársaságok pedig még papíron nem (de rövidesen hivatalosan is ) az Orosz föderáció részei de a való életben már 8 éve azok.
Igazad van, mint írtam fentebb csinálhatnák jobban is a dolgot, de azért nem szabad elfelejteni, hogy hol tartott az Ukrán hadsereg 2014-ben és hol tartott 2022 februárjában, úgy, hogy egy nálunk is szegényebb országról van szó ahol virágzott a korrupció, amely 2014 óta folyamatosan háborúzott Donbaszban , az kétségtelen tény, hogy a tartalékos/területvédelmi erők új rendszerének felállításával megkéstek mivel , az pont az orosz invázió előestéjén 2022 februárjában állt fel,
Végülis miért fenyegetné..Az Egyesült Államok bízik abban, hogy a zaporozsjei atomerőműben bekövetkezett esetleges baleset következményei nem fenyegetik Európát
Kaptak ehhez hasonlót az ukránok?![]()
18+! TOS-1A Solntsepyok
small TOS-1A compilation. Apologies for what appears to be mis-edits.odysee.com
18+! TOS-1A Solntsepyok
Nem "vagy", hanem "és". Az energiaellátásunk diverzifikációja folyamatban van. Emellett érdekünk, hogy az orosz forrás is megmaradjon. Pont.Vagy....
Nem függünk sem a ruszkitól, sem a csőtől.
Ezért a Kárpátaljai magyarok érdekeit kiszolgáltatottság, függés nélkül képviselhetjük velük, vagy bárkivel szemben.
![]()
Az USA bizonyos feltételekkel adta oda a fegyvereket.De mi az, hogy a Biden adminisztráció engedélyezi Ukrajnának? Most akkor ki irányít kit, és ki háborúzik kivel?
Nem ez nagyon spéci cucc tudomásom szerint csak az oroszoknak van ekkora teljesítményű thermobaric rakétavetője.Kaptak ehhez hasonlót az ukránok?
Ismert: a két háborúban álló ország az elmúlt napokban kölcsönösen azzal vádolja egymást, hogy a másik felelős meg az erőmű elleni támadásokért. Mindkét ország visszautasította a másik vádjait.a radioaktív szennyezés Lengyelországra, Németországra és Szlovéniára is kiterjedne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..