Ezek szerint igenNem lesz a héten átadó? Holnap huszadika, városligeti vursliban lesz simogató.
Ez is csúszik?
Ezek szerint igenNem lesz a héten átadó? Holnap huszadika, városligeti vursliban lesz simogató.
Ez is csúszik?
Péntek van és még nem volt még az átadó ünnepség azt meg kétlem hogy hét végén lenneMi szerint?
Elvileg kivittékNa, kivitték vajon, érdemes elindulni a Ligetbe?
Én barátnőmmel lassan indulnék kint vannak akkor?Na, kivitték vajon, érdemes elindulni a Ligetbe?
"2022. augusztus 19-én 07.30 óra és augusztus 20. 02.00 óra között a Tata, Klapka György Laktanya - M1-es autópálya - M0-ás autópálya - M3-as autópálya bevezető szakasz - Budapest, Városliget
2022. augusztus 21-én 21.00 óra és augusztus 22-én 04.00 óra között a Budapest Városliget - M3-as autópálya bevezető szakasz - M0-s autópálya - M1-es autópálya - Tata, Klapka György laktanya "
Úgy tűnik hogy jól megázik a Pzh a budapesti kirándulás alatt...
Én barátnőmmel lassan indulnék kint vannak akkor?
Én csak egy-két óta múlva indulok, elnézve az időjárási állapotokat.Én barátnőmmel lassan indulnék kint vannak akkor?
Jelenleg dörög, villámlik és szakad az eső a Városligetben. Talán 12:00 é14:00 között lesz valamikor egy kis esőmentes időszak..Képeket kérünk! Ha esetleg valami kimegy lőhetne párat a fórumra!
Jelenleg dörög, villámlik és szakad az eső a Városligetben. Talán 12:00 é14:00 között lesz valamikor egy kis esőmentes időszak..
Én indulok.Itt a Batthyányn reménytelenül szakad. Na de hosszú a nap!
Saját kép? 10:00 óra óta folyamatosan esik az eső...
Nem saját. Nekem kicsit messze van BPSaját kép? 10:00 óta folyamatosan esik az eső...

Elállt az eső és kisütött kicsit a nap is. Szerintem most induljon el, aki akar. Talán lesz másfél óra eső nélkül.Kivan állítva minden csak ez a szar idő...!Marha jó!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..