[HUN] Pzh 2000 HU

Maróth nagyon minimalistába nyomja...

300214951_127093016726868_5774037647062091272_n.jpg

Nem vagyok facebook rajongó... Azt, hogy ez még a januári PZH és nem az amin már magyar festés van pedig már azzal is pózolt...
Amit írtál, olvasd el. Nem én írtam, Hogy dr. Maróth minimalistába nyomja, hanem te. Én erre reagáltam. Nem én szúrtam be egy Facebook linket, hanem te.

Előtte a videóhoz lement Hegyeshalomra, ne legyetek már ennyire.....
Ok, neked nem zavaros a kommunikáció, mert te tudod hogy miről van szó. De az emberek majd a Városligetben a "nagy zöld színű tankot" fogják keresni, mert a "Szombaton élőben" szöveg mögött egy zöld színű Pzh van....

Ok, neked nem zavaros a kommunikáció, mert te tudod hogy miről van szó. De az emberek majd a Városligetben a "nagy zöld színű tankot" fogják keresni, mert a "Szombaton élőben" szöveg mögött egy zöld színű Pzh van....
Humoros hogy azt hiszed ennyire érdekel ez bárkit is az ittenieken kívül

Persze.. Ezért maszkirovka.. A világon szinte mindenhol ez van. Ugyanakkor a "civil kontroll" ilyenkor azért néhány morzsát legalább láthat, ha érdelődik. Voltam többször a honvédelmi stb. bizottságok kihelyezett ülésein. Nos a HTKA-n posztoló sok-sok kolléga, ismerős többet és ésszerübbeket tudna mondani és tenni, mint a pártok által delegált pártkatonák - akármelyik oldalról.. Amikor Vadai ült az egyik széken, a másikon meg Kósa Lajos, a szinvonal a béka segge alá csúszott. És ilyenek vannak ott szakpolitikusok helyett.. (mondhatni helyettünk...)
Tévedsz, ez a magyar szakpolitika színvonala. Pártoktól függetlenül.
(jó, ez a kettő az elhülyülésben lehet még a többieket is veri)
A fórumra írogató emberek - még a katonákon kívüli- 90 százaléka jobban ért a haditechnikai eszközökhöz és jobban érdekli őket mint a szakbizottságokban ülőket. Ami szomorú. Azok csak bizottsági pénzt akarják felvenni.