[HUN] Pzh 2000 HU

Még egy észrevétel...a festés...a piros pöttyökkel a lánckerekes görgőkön meg a zöld és a "fehéres" terep rejtőmintázattal olyan kis "magyar trikolor" érzése van ...a piros pöttyökről nekem(!) a kocsiból készült közeli fotón olyan "márciustizenötödike" érzésem volt.

Nem értem egyébként.
El lehetne hozni ezeket egyben, egy felhajítással.

Mivel nyilvánvalóan nem egyszerre készül el az összes készre, így ha egyben akarnák őket idehozni, akkor meg kéne várni, míg az összes elkészül.
Azzal, ahogy most csinálják, a lehető leghamarabb hazai kézbe kerül minél nagyobb mennyiség, így el lehet kezdeni velük a hazai kiképzést, rendszerbeállítást, és mire az utolsó megjön, addigra egy flottul működő rendszer lehet mögötte, félig-meddig már kiképzett, gyakorolt katonákkal.

Egyébként meg nem néztem a vontató rendszámát, de simán lehet, hogy csak egyetlen tréler jár oda-vissza a gyár és Tata között, és hozza őket egyenként.

Honvedelem.hu:

Itthon a második is - Begördült a tatai Klapka György laktanya kapuján a második, magyar felségjelzést viselő Panzerhaubitze 2000 önjáró löveg, augusztus 17-én éjszaka...

x62fddec4d190e718149885.jpg.pagespeed.ic.-lXScXGwp5.webp

x62fddec73bb6b685238525.jpg.pagespeed.ic.e-y9szWYno.webp

• Tetszik
Reactions: Pogány and Blitz97
Amúgy tudja valaki miért ilyen furcsa színűek azok lőszerek? Az éles zöld, a gyakorló kék szokott lennei - arany-bronz színűt még nem láttam...
@Filter @krisss ?
Oda van írva hogy "mű", szerintem olyan kiképzési mint ami régen volt a kézifegyverekhez "lyukas" lőszer, málházást gyakorolni. De ez egy laikus agyalása, aztán kiderül jó tipp-e

Tényleg meg fogja unni ezt már Krisss, ezt az állandó hülyeséget, és jól itt hagy minket megint.... :/ "De mikor jön máár, miért, Krisss most elírt egy betűt, akkor ez azt jelenti hogy Lynx jövő hét".... Inkább gyertek ki a Ligetbe, és most örüljetek a Pzh-nak :)
Ja,és kérdezősködjetek ott! De ne tisztet hanem valami altisztet,azok úgyse tudják befogni a szájukat...:cool::oops: