Van orosz belpiacos Moszkva makett is:![]()
Egyébként tényleg szép makett![]()
Van orosz belpiacos Moszkva makett is:![]()
Egyébként tényleg szép makett![]()
Van "Kiev szelleme" is. Az is "élethű".Van orosz belpiacos Moszkva makett is:
![]()
Van "Kiev szelleme" is. Az is "élethű".
1:350, vagy 1:200 léptékben nem adták ki, azokban jobban mutatna. Nálam a REVELL a futottak még kategória. Különben volt már erről a makettről hsz., már régen nem újdonság.
Az az F-19 nővére..Van "Kiev szelleme" is. Az is "élethű".
1:350, vagy 1:200 léptékben nem adták ki, azokban jobban mutatna. Nálam a REVELL a futottak még kategória. Különben volt már erről a makettről hsz., már régen nem újdonság.

Spöttlet feltettem ignorra. Ha mást faszságor is ilyen lelkesen, következetesen nyom. A riporter meg....
A lepoard 3 már annyira kiváló lopakodó tank volt, hogy azt már mindenki elfelejtette és észre se vette senki, hogy hadrendbe állt

Nem tudsz róla mert lopakodó! A radar sem látja (mondjuk vagy 6 km-ról hallani ahogy dübörögve jön, de nem látni)
4 mókuskerék hajtja, szóval nagyon csendes.Nem tudsz róla mert lopakodó! A radar sem látja (mondjuk vagy 6 km-ról hallani ahogy dübörögve jön, de nem látni)
Lynx kf41-re gondolt mivel azt fogjuk gyártani Zalaegerszegen.Gondolom a Leo2 A4-re gondolt.
Mennyi telepata van itt a fórumon, néha nekem is tele van a patám , akarom mondani a hócipőm.Lynx kf41-re gondolt mivel azt fogjuk gyártani Zalaegerszegen.
Nem tele...pszichoMennyi telepata van itt a fórumon, néha nekem is tele van a patám , akarom mondani a hócipőm.
Nem magatokra venni!A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..