Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És így is mennyivel több, mint amit '14 előtt a nyomorult ukránoktól kaptak.Ingyen sör? Kiló krumpli?
Annyi a magyarázat, hogy oroszok élnek ott, akik közül vannak, akiknek tényleg nagyon fontos az, hogy nem Ukrajnában kell élniük. Ezt azért nem nehéz megérteni.
Te, egy ilyen kis szellemi világítótorony vagy?
Az ellenvélemény nem baj, sőt nagyon hasznos tud lenni. Nem tudom feltűnt-e, de pl Wilson vagy Higi sem minden kommentjére kap savazást. Nem véletlenülImádom milyen hisztit le tudtok vágni ha valaki a ti véleményetektől eltérőt mer írni.
Kurvára az ellentétét nyilatkozta…
“Кто не жалеет о распаде СССР, у того нет сердца. А у того, кто хочет его восстановления в прежнем виде, у того нет головы".
“Aki nem bánja a Szovjetunió összeomlását, annak nincs szíve. Aki vissza akarja állítani a régi formájában, annak nincs esze."
kollega, rakd te is ignore-ra es meg van oldva. En mar reg elfelejtettem volna, hogy letezik, de sajna valamelyiktek mindig megeteti, igy latom, hogy meg letezik ez az entitas.Az ellenvélemény nem baj, sőt nagyon hasznos tud lenni. Nem tudom feltűnt-e, de pl Wilson vagy Higi sem minden kommentjére kap savazást. Nem véletlenül
Te viszont, mint egy óvodás ugyanazt hajtogatod hónapok óta ÉS folyamatosan KIZÁRÓLAG baromságokat írsz mellé. Az a baj...
Úgy érted, kvázi polgárháborúkba avatkoztak bele? Pont rossz példa.
Én elfogadom. Csak akkor azt is el kell fogadni, hogy mindeközben ukrajna fogy, és egyre messzebb a béke.
Felteheted magadnak azt a kérdést is, hogy hoholfölde vajon mire lett volna képes az ingyen fegyver, kiképzés és hírszerzés nélkül?
sokan osszekeverik a velemenyt a tenyekkel.
masik : beismertem egy tevedesem, hogy az oroszok nem fognak leallitani gazszallitast, erre kaptam egy halom vicces reakciot.
tenyleg tevedhetek en is, de beismertem, es lehet, hogy eltero a velemenyunk, vagy nem ertunk egyet, gondoltam vita partnerek vagyunk.
de itt a beismerese egy hibanak vicces nevetgelest kap. pont nem erdekel hogy mit kapok,annyiban igen, hogy nem kell komolyan venni itt semmit.
![]()
Mém generátor online - Mém generátor online
Egy mém generátor ennél nem is lehetne egyszerűbb. A memecreator.hu portálon nincs szükség regisztrációra, hogy elkészítsd legújabb mémedet.memecreator.hu
Milyen haboruval? Jaaaa azzal amivel maximum 20 szazalekban foglalkozik barki is, mert a tovabbi 80 szazalekban fontosabb a masik kurogatasa, szemelyes frusztracio levezetese, ratardalt propaganda esznelkuli bemasolgatasa… igy mar tudom melyikre gondolsz! Na azzal nincs semmi kulonos. Az oroszok teszik a dolgukat. Europa belerokkan a retardalt vezetesenek koszonhetoen. Az ukranok tovabbra is tucatjaval hullanak az amerikai erdekekert. Ennyike.Mi a helyzet amúgy az aktuális háborúval?
Gauleiter Vilkul szerint nagy mennyiségű üzemanyagot semmisítettek meg.A videó a Kh-101 cirkálórakéta repülését és a Krivoj Rogban történt erőteljes robbanást rögzítette, amely elpusztította az olajraktárt.
Hát ezt mondom! Putyin szerint is csak papíron volt független Ukrajna! Tehát akkor polgárháború! Kész, vita lezárva.Papíron maximum. Egy nép volt a koreai meg a vietnámi is, gyakorlatilag polgárháborúk voltak.
Hát persze. Erről esetleg valami adatod is van? Vesd már össze, mennyit kapott ukrajna az elmúlt 8 évben azzal, amit az afgánok kaptak mondjuk 1989ig!
Nem Afganisztán 2.0 Ez Afganisztán 8,0 Az Ukrik vesztesége.Nyilván a mordori orkok bedarálták volna őket. De hát ezek az ebadták harcolni akarnak...
Mindenki arra számított, hogy Afganisztán 2.0 lesz, aztán nézd meg...
Pedig az afgánok jóval több mindent kaptak.
Azért Putyisztán is többet veszített, mint 8 év alatt az afgánoknál...Nem Afganisztán 2.0 Ez Afganisztán 8,0 Az Ukrik vesztesége.
Jesszus, megint itt tartunk hogy a talpig ártatlan Ukrajnát megtámadta a gonosz, de Ámerika kapitány - szigorúan az események után - megjelenik és segít.Mint ahogy a koreai és az indokínai háború?
A fegyverszállításhoz:
Ha már elfogadjuk, hogy Oroszország az érdekszférájába tartozónak gondolja a független Ukrajnát és megtámadja, akkor fogadjuk már el, hogy az USA, ellenérdekelt félként, fegyverszállítóként beavatkozik. Mint a régi "szép" időkben Koreában, Vietnámban, Közel-Keleten, Afganisztánban stb...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..