Alusipkát fel!
A Great Replacement Magyarországon is gőzerővel folyik? Az Orbán-kormány csak propagandaszinten képviseli a magyarság kulturális és etnikai megmaradását? Megy a nagy honvédő háború a kerítés mentén és a kormánypropagandában, közben a kerítés felett repülővel érkeznek az új honfoglalók 100% -os törvényi támogatottsággal?
Nem ismerem a cikkben említett törvényi hátteret, valaki meg tudja erősíteni a cikk állításait?
https://kuruc.info/r/2/249442/
Az én egyik elméletem már a 2015-ös migránsválság kapcsán az volt, hogy a kevert faj létrehozásához csak az egyik szükséges lépés az idegen populáció behozatala. A másik szükséges lépés a káoszgenerálás és a megszokott társadalmi keretek szétverése. Ezt jelen formában úgy akarják megvalósítani, hogy az EU népeit és az oroszokat egymásnak ugrasztják, jelentősen megritkítva az EU fehérbőrű férfilakosságát, így a női populáció nagyobb eséllyel fog párosodni az idegen népek fiaival, létrehozva a gyökértelen multikulti réteget, akiknek a nem létező múltját már végképp eltörölni sem kell, mert születésüktől fogva egyik csoporthoz sem taroznak igazán és természetesen a mainstream média tolni fogja nekik, hogy a rasszisták el akarják nyomni őket stb, ismerjük a dumáikat, így a bankárhatalom narratívája -wokeizmus, liberlizmus stb. - felé fognak gravitálni maguktól is.
A háború az eszkaláció irányába mutat, így az elméletem második komponense is kezd alakot ölteni.
Újra és újra felvetődik a kérdés, hogy mi lenne számunkra a legjobb kimenet a háború kapcsán. Itt a fórumon általánosan elfogadott nézet, hogy orosz győzelem kellene egy kis Maradékukrajnával, hogy a további amerikai sz@rkeverések esetén ne mi legyünk a következő ütközőállam.
Én a továbbiakban kihívás elé állítom ezt a nézetet, mert ha igazak a cikkben megjelenő állítások, akkor a magyarságnak mint kulturális-etnikai entitásnak már csak évtizedei vannak hátra, ha a nyugati igában maradunk. Én azt hiszem, hogy Európa akkor járna a legjobban, ha az oroszok legalább a német határig mennének. Ami onnan nyugatra van, az már menthetetlen, de ami keletre, az még menthető.