Macskazene?
Macskazene?
rossz a link szerintem
Ez egy vicc akart lenni?!? Új trombitát és üstdobot vettünk?
Csak buziskodtam, de azért mki hallgassa végig...![]()
Olyan aladeen vagy!Csak buziskodtam, de azért mki hallgassa végig...![]()
Ez nem vicces!
A minap magyaráztam itt valakinek, hogy mi itt nem 'buziskodunk'.Csak buziskodtam, de azért mki hallgassa végig...![]()
Akkora bejelentes lesz hogy kellett egy before party?
ezzel felkerültél és egyben megis előzted @Aladeen -t a haragosaim listáján !Csak buziskodtam, de azért mki hallgassa végig...![]()
Miért kerületme oda? Mert nem akartam veled sakkozni?ezzel felkerültél és egyben megis előzted @Aladeen -t a haragosaim listáján !![]()
és ez nagyszó , mert Xpertke azért jócskán megérdemlte hogy ott volt eddig a tetején ... de egyszer elkellett jönnie a Trónfosztásnak
![]()
Nem! Hanem azért mert nem olvasol!Miért kerületme oda? Mert nem akartam veled sakkozni?![]()
*visszaNem! Hanem azért mert nem olvasol!![]()
Az régebben volt - mostanra már eléggé képben vagyok az aktualitásokkal!Nem! Hanem azért mert nem olvasol!![]()
ne játszd az eszed , pontosan tudod mit tettél !Miért kerületme oda? Mert nem akartam veled sakkozni?![]()
*sem*vissza![]()
Figyelj Szilvike, a fórum hangulatának ismeretében esélyes vagy egy alapos verésre, szóval nem kellene feszíteni a húrt.Csak buziskodtam, de azért mki hallgassa végig...![]()
Megérdemelnéd, hogy mikor megjön az elsö komplett anyag, aznapra kapj egy bannt a mai tàrsadalmi izgatàs büncselekményedért.Kezd terjedni a facen a kép.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..