[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

"Szép a színe", "csúnya a színe", "rusnya a torony", stb. :mad:
Komolyan, mintha egy csajokból álló libacsapatot hallanék beszélgetni, betévedve egy autószalonba.

Majd amikor a Híúzok összeállnak a Leókkal, és meglesz a teljes darabszám mindkét járműből, irgalmatlanul tiszteletet parancsoló lesz a tűzerő, és a modern technológia szempontjából is!
A háttérből meg a PzH2000-sek támogatják őket.

Pontosan tudod kriss mennyire vártam ezt a dögöt és ne legyek hálátlan hidd el örülök is neki nagyon! A véleményem ami az én szubjektív véleményem, hogy a torony nekem nem tetszik, de ennyi! Végre itt van és ez a lényeg! A festés amúgy szép!
Ha a szubjektív véleménynél tartunk, szerintem az egész fizimiskája tekintélyt parancsoló és félelmetes. Nagyon masszív dög lett belőle, és a képességeit teljes mértékben kiaknázva, elképzelni sem tudom mit tudhatnak vele művelni a katonáink, ha egyszer teljesen feláll a digitalizált harcvezetési rendszer a honvédségnél.

Sok sikert hozzá a rajta szolgáló katonáknak, és kívánom soha ne kelljen harcban használni.
Mindenkinek gratulálok, akinek valamilyen köze van hozzá!
Igazi mérföldkő ez a magyar katonai történelemben.

Ha a szubjektív véleménynél tartunk, szerintem az egész fizimiskája tekintélyt parancsoló és félelmetes. Nagyon masszív dög lett belőle, és a képességeit teljes mértékben kiaknázva, elképzelni sem tudom mit tudhatnak vele művelni a katonáink, ha egyszer teljesen feláll a digitalizált harcvezetési rendszer a honvédségnél.

Sok sikert hozzá a rajta szolgáló katonáknak, és kívánom soha ne kelljen harcban használni.
Én is pontosan így látom! Erőt sugárzó, dögös lett! Ha olyan jól fog működni mint ahogy kinéz, nem lesz gond! :hadonaszos:
Mondjuk a távirányitott torony jó magasan van, de ha azt lövik az a legkisebb baj.

Első nemzetközi visszhang??
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Jajj, az a sok kretén nafo troll. Hogy minek odaadni az Óbánéknak ilyen csúcstechnikát, mert majd Putyinnak fogjuk odaadni, meg miért nem az ukránok kapják, meg hasonló f@szságok…

Majd legközelebb valami szakmaibb helyről szívesebben olvasnék véleményeket.

Csatlakozom.
A korábbi verziókon látszott, hogy kísérleti darabok, és most itt áll előttünk egy ízig-vérig harci jármű.
A többi "már csak" a Honvédségen múlik: karbantartás, harckész állapot biztosítása, elegendő jól képzett kezelő és javító személyzet.
Örülök, de igazán nyugodt akkor leszek, ha a 218-ik példány is bevethető állapotba került minden fegyverzetével együtt.

311565577_787131189307527_4391983409902604583_n.jpg

A géppuska a gépágyú oldalán lévő dudorban van amihez a heveder vezet.