Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A háttérből meg a PzH2000-sek támogatják őket."Szép a színe", "csúnya a színe", "rusnya a torony", stb.
Komolyan, mintha egy csajokból álló libacsapatot hallanék beszélgetni, betévedve egy autószalonba.
Majd amikor a Híúzok összeállnak a Leókkal, és meglesz a teljes darabszám mindkét járműből, irgalmatlanul tiszteletet parancsoló lesz a tűzerő, és a modern technológia szempontjából is!
Ha a szubjektív véleménynél tartunk, szerintem az egész fizimiskája tekintélyt parancsoló és félelmetes. Nagyon masszív dög lett belőle, és a képességeit teljes mértékben kiaknázva, elképzelni sem tudom mit tudhatnak vele művelni a katonáink, ha egyszer teljesen feláll a digitalizált harcvezetési rendszer a honvédségnél.Pontosan tudod kriss mennyire vártam ezt a dögöt és ne legyek hálátlan hidd el örülök is neki nagyon! A véleményem ami az én szubjektív véleményem, hogy a torony nekem nem tetszik, de ennyi! Végre itt van és ez a lényeg! A festés amúgy szép!
Ok.Az előző 5-6 oldal erről szól
Nekem is, egyedul a hatso szenzor/mg torony qrva magas szerintem, de mondjuk pontosan ugyanez van az amerikai verzion is, szoval fog az meg alakulni szerintemNem tudom miert de nekem ez a torony egeszen tetszik.
Én is pontosan így látom! Erőt sugárzó, dögös lett! Ha olyan jól fog működni mint ahogy kinéz, nem lesz gond!Ha a szubjektív véleménynél tartunk, szerintem az egész fizimiskája tekintélyt parancsoló és félelmetes. Nagyon masszív dög lett belőle, és a képességeit teljes mértékben kiaknázva, elképzelni sem tudom mit tudhatnak vele művelni a katonáink, ha egyszer teljesen feláll a digitalizált harcvezetési rendszer a honvédségnél.
Sok sikert hozzá a rajta szolgáló katonáknak, és kívánom soha ne kelljen harcban használni.
Mindenkinek gratulálok, akinek valamilyen köze van hozzá!
Igazi mérföldkő ez a magyar katonai történelemben.
Uhhh...mennyi kretén!Első nemzetközi visszhang??
Hol van ez? Petőfiben?Első nemzetközi visszhang??
jaHol van ez? Petőfiben?
Jajj, az a sok kretén nafo troll. Hogy minek odaadni az Óbánéknak ilyen csúcstechnikát, mert majd Putyinnak fogjuk odaadni, meg miért nem az ukránok kapják, meg hasonló f@szságok…Első nemzetközi visszhang??
Ukránok? Mert nem fizettek érte!Jajj, az a sok kretén nafo troll. Hogy minek odaadni az Óbánéknak ilyen csúcstechnikát, mert majd Putyinnak fogjuk odaadni, meg miért nem az ukránok kapják, meg hasonló f@szságok…
Majd legközelebb valami szakmaibb helyről szívesebben olvasnék véleményeket.
Nincsenek meg mar azok az eles szogek, nem annyira futurisztikus latvany mint a promo verzional. Tudja a marketinges reszleg hogy mivel kell reklamozni!Jól látom, hogy kapott plusz páncél lapot a rendszám alatti rész is?
Csatlakozom.Ha a szubjektív véleménynél tartunk, szerintem az egész fizimiskája tekintélyt parancsoló és félelmetes. Nagyon masszív dög lett belőle, és a képességeit teljes mértékben kiaknázva, elképzelni sem tudom mit tudhatnak vele művelni a katonáink, ha egyszer teljesen feláll a digitalizált harcvezetési rendszer a honvédségnél.
Sok sikert hozzá a rajta szolgáló katonáknak, és kívánom soha ne kelljen harcban használni.
Mindenkinek gratulálok, akinek valamilyen köze van hozzá!
Igazi mérföldkő ez a magyar katonai történelemben.
Ott lesz majd a szezortornyon avagy mogotte. Az a karikaban tekeredo sotet szinu track az erosen valamifele ammo feeder flex track/chute kinezetu nekem (magyarul loszeradagolo sin?) nez ki nekem... @krisss esetleg? Ez mar tenyleg nem duplanullas titkossss info.hát ezt tényleg nem a szlovák torony. De hol van a 7,62-es párhuzamosított géppuska róla?
Megelőztél.
A géppuska a gépágyú oldalán lévő dudorban van amihez a heveder vezet.
most jövök a friccektől. ez a fenti lista jól tükrözi azt hogy miket fröcsögnek."Better they give it to Ukraine instead of equipping Orban!"
"Rheinmetall should leave hungary immedeatly"
"They should hold off any arm shipments to Hungary"
.
.
.
Ilyen a nyugati ember.
akartam is kérdezni mi az a heveder , de elengedtem a dolgot , viszont most választ kaptam
A géppuska a gépágyú oldalán lévő dudorban van amihez a heveder vezet.