Az orosz védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a belgorodi régió nyugati katonai körzetének gyakorlóterén "az egyik FÁK-ország" állampolgárai az ukrajnai háborúra készülő "önkéntesekre" lőttek, aminek következtében 11 ember halt meg. és 15-en kerültek kórházba.
Forrás :
RIA Novosztyi hivatkozással az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumára, a
SOTA távirati csatornára
Részletek : A tárca tájékoztatása szerint terrorcselekményt követett el az egyik FÁK-ország két állampolgára a Nyugati Katonai Körzet gyakorlóterén, Belgorodi megyében.
Az úgynevezett „különleges hadműveletre” készülő „önkéntesekkel” folytatott kiképzés során a „terroristák” kézi lőfegyverrel lőtték az egység állományát.
11-en meghaltak, 15-en különböző súlyosságú sérülésekkel kerültek kórházba.
"Két terrorista" megsemmisült a viszonzó tűzben - közölte az orosz védelmi minisztérium.
Korábban az orosz távirati csatornák arról számoltak be, hogy lövöldözés történt egy katonai egység területén Belgorod térségében, halottak és sebesültek voltak.
A SOTA szerint 22 halottról és 16 sérültről beszélhetünk. A gyanú szerint ugyanakkor három katona lőtt, közülük ketten a helyszínen meghaltak, egy pedig elmenekült.
A mozgósítottak hozzátartozói közül egy forrás azt mondta a csatornának, hogy a belgorodi régióban történt lövöldözés Soloti község egyik gyakorlóterén történt.
A Brjanszki régióból korábban több mint 100 ember tartózkodott ezen a gyakorlótéren, akik kategorikusan megtagadták, hogy a donyecki régióba Limanba küldjék őket. A katonai vezetés több mint egy hétig próbálta rávenni őket a város megrohanására – írja a SOTA.
Kölcsönös. te a tárgyilagosság álcája mögé rejted a végtelen gyűlöleted...össze vissza kamuzol, és ha rájönnek nem válaszolsz...te szólsz meg engem???? szégyeld magad...komolyan szégyeld....a helyedben nem tudnék tükörbe nézni a ferdítéseid hazugságaid miatt..
Veled ellentétben bennem nincs gyűlölet senki iránt , érdekes módon nem én vagyok az hanem te aki rendszeresen megtalálsz másokat, amikor pedig a provokálásodra reagálnak akkor fel vagy háborodva, teljesen úgy viselkedsz mint egy 6 éves, tehát kettőnk közül neked kellene szégyelned magad, mivel alaptalanul provokálsz és vádolsz meg másokat, miközben semmit sem tudsz róluk....
A ferdítéseimre és hazugságaimra pedig hozzál már példát légy szíves....