Hát ez elég gyors volt.. Hétvégére vártam.BREAKINGTruss announces her resignation as prime minister
BBCCopyright: BBC
Liz Truss has announced her resignation as prime minister.
Speaking outside Downing Street, she said she had told King Charles she was resigning as leader of the Conservative Party.

Kiváncsi vagyok meddig húzza Truss, aki az egyik legbutább brit politikus, akit miniszterelnökké választottak
Megelőztél...BREAKINGTruss announces her resignation as prime minister
Speaking outside Downing Street, she said she had told King Charles she was resigning as leader of the Conservative Party.
BREAKINGTruss announces her resignation as prime minister

Alternatíva 1.: Vilmos herceg legyen a király és zavarják szét a parlamentet! Abszolút monarchia! Utána megrendszabályozni a skótokat, íreket, majd visszafoglalni az amerikai gyarmatokat!Énszerintem az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eléggé vesztes helyzetből startolt és kényszerpályán mozgott.
Kritizálni, röhögni lehet de akkor az alternatív lépéseket is mondjátok.

Putyin?Énszerintem az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eléggé vesztes helyzetből startolt és kényszerpályán mozgott.

Indiát se felejtsük el, ha már úgyis új világrendről van szó!Alternatíva 1.: Vilmos herceg legyen a király és zavarják szét a parlamentet! Abszolút monarchia! Utána megrendszabályozni a skótokat, íreket, majd visszafoglalni az amerikai gyarmatokat!![]()
Persze, és újraéleszteni a Szent Szövetséget?Indiát se felejtsük el, ha már úgyis új világrendről van szó!
Miért kellene alternatívát mondani? Ha az étteremben kihoznak egy rossz ételt, akkor nyugodtan kritizálhatom anélkül, hogy nekem kellene megfőznöm vagy elmondanom, hogy hogyan kell megfőzni.Kritizálni, röhögni lehet de akkor az alternatív lépéseket is mondjátok.
BREAKINGTruss announces her resignation as prime minister
. De ne búsuljunk, bármily csekély is az esély, még román miniszterelnök lehet belőle.Akkor ehhez mindenképpen kell infrastruktúrának Ausztrália, a börtönsziget.Alternatíva 1.: Vilmos herceg legyen a király és zavarják szét a parlamentet! Abszolút monarchia! Utána megrendszabályozni a skótokat, íreket, majd visszafoglalni az amerikai gyarmatokat!![]()

Tudja a fene, speciel én nem tudom mi a megoldás, no de én nem is akarok Nagy - Britannia miniszterelnöke lenni. Amúgy javaslok egy új választás kiírását ha már a konzervatív párt nem tud megfelelő miniszterelnököt kiállítani. Egyébként, tényleg mindenféle gúny vagy irónia nélkül kérdezem. Ő volt a britek legrövidebb ideig regnáló miniszterelnöke?Énszerintem az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy eléggé vesztes helyzetből startolt és kényszerpályán mozgott.
Elvileg ő. Még az 1700as években volt, akik pár napig de azokat nem számítják.Tudja a fene, speciel én nem tudom mi a megoldás, no de én nem is akarok Nagy - Britannia miniszterelnöke lenni. Amúgy javaslok egy új választás kiírását ha már a konzervatív párt nem tud megfelelő miniszterelnököt kiállítani. Egyébként, tényleg mindenféle gúny vagy irónia nélkül kérdezem. Ő volt a britek legrövidebb ideig regnáló miniszterelnöke?
Igen.Tudja a fene, speciel én nem tudom mi a megoldás, no de én nem is akarok Nagy - Britannia miniszterelnöke lenni. Amúgy javaslok egy új választás kiírását ha már a konzervatív párt nem tud megfelelő miniszterelnököt kiállítani. Egyébként, tényleg mindenféle gúny vagy irónia nélkül kérdezem. Ő volt a britek legrövidebb ideig regnáló miniszterelnöke?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..