Az UVZ-nél már köztörvényesek dolgoznak:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez valami eget rengető dolog akar lenni? Nálunk a déli határon a kerítést fegyencek építették. Mi ebben az újdonság?Az UVZ-nél már köztörvényesek dolgoznak:
A kerítés meg a világon mindenhol igen különleges státuszt élvező haditechnika között, azért igen nagy a különbség.Ez valami eget rengető dolog akar lenni? Nálunk a déli határon a kerítést fegyencek építették. Mi ebben az újdonság?
A kerítés meg a világon mindenhol igen különleges státuszt élvező haditechnika között, azért igen nagy a különbség.
Hát hogyne,viszont a Meduza igen hiteles hírforrás a hozzád hasonlóknak.A kerítés meg a világon mindenhol igen különleges státuszt élvező haditechnika között, azért igen nagy a különbség.
Az uki fanoknak egy ilyen hír komoly ejakulációt okoz. Bár a Meduza egy Rigából köpködő libsi siteInkább csak elítéltek IS dolgoznak az uzv-ben,simán lehet,hogy kiányszakmával a.zsebükben ültek,és.most külső helyen dolgoznak,nálunk is van ilyen, amelyik beutaltnak már nem sok van,és nem gyerekgyilkos,azok kint dolgozhatnak a civil munkahelyen,reggel kiviszik őket,este,behozzák őket, semmi extra.
Sajnos láttam jó pár kemoterápiás embert. Putyin "felpuffadt" arca is hasonlóan néz ki mint aki kemoterápiás kezelést kap.![]()
Itt az újabb jel, valami nem stimmel Vlagyimir Putyinnal
Ismét találgatások jelentek meg az orosz elnök egészségi állapotával kapcsolatban.index.hu
Nocsak! Akkor mégis él (még)?
Azt hittem már nyár elején meghalt. Nem sokkal az után, hogy kifogytak a rakétákból.![]()
Távdiagnosztika...?Sajnos láttam jó pár kemoterápiás embert. Putyin "felpuffadt" arca is hasonlóan néz ki mint aki kemoterápiás kezelést kap.
Majd ha a Hattyak Tavára váltanak.Putyin akkor hal meg, ha az összes rakéta elfogyott, csődbe mentek, illetve az UVZ-ben (mivel sikkasztás miatt elítélték az egész gyárat) csak sittesek dolgoznak. Mibe fog belepusztulni? A röhögésbe.....
Egyébként ebben a korban a "kinézés" teljesen megszokott. Úgysem tudjuk meg, ha baj lesz, csak két héttel utána (se)....
Ja, én a parókáját is látni vélem! Meg tipikusan csak 20-30 percig képes beszélni, mert elfárad. Meg a bal keze műkéz, a jobb heréjéről nem is szólva…Sajnos láttam jó pár kemoterápiás embert. Putyin "felpuffadt" arca is hasonlóan néz ki mint aki kemoterápiás kezelést kap.
Ez is egyfajta demokrácia! Éppen letartóztatják a C.I.A. ügynököket!!!!Mélyen megrendített ez az autoriter visekedés. Semmit nem tanultak a nyugati demokràciàtól az oroszok. Nemhogy a tüntetök bankszàmlàit nrm fagyasztjàk be demokratikusan ezzel a létfeltételeik alapjàul szolgàló tulajdonukat megvonva tölük mint a kanadai demokràciàban, de mégcsak éles löszerrel közéjük sem lönek, mint a kivàló holland demokratàk. Ekeserítö.
A napokban volt valami info nem tudom melyik szervezettől aki 100k halott, 300k sebesült és 380k eltűnt ukriról beszélt. Akkor mindenki csak orosz propagandázta meg, hogy hülyeség. Ursi ezzel közvetve hitelesítette az adatot.Hm...
Ha Ursula tobb mint 100000 halott ukran katonat emlitett, akkor mennyi lehet valojaban?
Távdiagnosztika...?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..