Sport

Jó poén a kép.
Ettől függetlenül valahol megint kijön a "nyugatiak" képmutatása.
Amikor a kenőpénzt átvették a VB rendezésért, akkor nem reklamáltak meg röhögtek Kataron.
Amikor a nagy orosz embergó közepette kell a gázuk meg az olajuk akkor nem reklamálnak.
Viszont amikor vendégként elmennek a VB-re, akkor folyamatosan sértegetik a házigazdát!
Elképesztően undorító és pofátlan visselkedés ez a "nyugatiak" részéről :(
Szerintem valamennyire èn is a nyugat rèsze vagyok.

Nem emlèkszem a kenőpènzt mikor nyomták a zsebembe.

Szóval azèrt mert pár embert a fifánál ès pár politikust,meg pár üzletembert megkentek, azt ne nevezzük a nyugatnak.

Nem hiszem, hogy azok pattognak.

• Vicces
Reactions: zeal
Genevieve Florence

Szerintem valamennyire èn is a nyugat rèsze vagyok.

Nem emlèkszem a kenőpènzt mikor nyomták a zsebembe.

Szóval azèrt mert pár embert a fifánál ès pár politikust,meg pár üzletembert megkentek, azt ne nevezzük a nyugatnak.

Nem hiszem, hogy azok pattognak.
A nyugati politikus sem kevésbé korrupt vagy részrehajló, mint az afgán vámos vagy mexikói rendőr, csak jobb a marketingje. Neked meg azért nem nyomtak kezőpénzt a zsebedbe, mert valószínűleg nem vagy olyan pozícióban, hogy érdemes legyen.

Genevieve Florence
ne menjünk ennyire messzire. a mi úszóink egy része is megszenvedte az oltást :(

A nyugati politikus sem kevésbé korrupt vagy részrehajló, mint az afgán vámos vagy mexikói rendőr, csak jobb a marketingje. Neked meg azért nem nyomtak kezőpénzt a zsebedbe, mert valószínűleg nem vagy olyan pozícióban, hogy érdemes legyen.
csendesen jegyezzük itt meg, hogy nyugaton nincs korrupció, meg kenőpénz. ott lobbiznak ...
vb
hollandok elintézték usát

egyébként, ha sportot szeretnétek nézni, na ez az :)
megy a Dubai's sevens :)

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Szóval a nyugati politikusok a nyugat. :D

Ès most azok pattognak akiknek kitömtèk a zsebèt.:rolleyes:

Na de olyan pozícióban tènyleg nem vagyok.:D

Beckhamnak is biztos nagyon kellett a pènz.
A rezsidèmon kopogtatott.:rolleyes:
Sportember. Mi.:D

Nem láttam a szerb meccset, de többen mondták, hogy kvára sportszerűtlenek voltak.
Valaki, aki látta megosztaná velem, hogy mi történt?
thx

csendesen jegyezzük itt meg, hogy nyugaton nincs korrupció, meg kenőpénz. ott lobbiznak ...
Egy riport alatt mondták, hogy Brüsszelben 28,000 (nem elírás, huszonnyolcezer) regisztrált lobbista van. Erre gondolom még rájönnek a nem regisztráltak, de ha mégsem, akkoris durva a helyzet. Vagyis van ott 28,000 engedéllyel rendelkező személy, aki másik párezernek hor(hat)ja a kenőpénzt bármilyen jogi következmény nélkül.

Elképesztő amit a média kavar minden ügyben!

"Örök vetélytársa, Lionel Messi már lőtt egy gólt a vb egyenes kieséses szakaszában, ő még adós ezzel."

Baszd meg, még nem játszottak, talán azért, nem? Paraszt újságírók.

Tuti szerződés arabokhoz, aztán Sporting lesz belőle. Most meg ez a tuti hülyeség, miközben a 39 éves Pepe is a csapat tagja, és jól nyomja. De legalább lesz lehetőség valakire fogni, ha nem jönne össze a továbbjutás ...

• Tetszik
Reactions: fip7 and zeal
Elképesztő amit a média kavar minden ügyben!

"Örök vetélytársa, Lionel Messi már lőtt egy gólt a vb egyenes kieséses szakaszában, ő még adós ezzel."

Baszd meg, még nem játszottak, talán azért, nem? Paraszt újságírók.

Tuti szerződés arabokhoz, aztán Sporting lesz belőle. Most meg ez a tuti hülyeség, miközben a 39 éves Pepe is a csapat tagja, és jól nyomja. De legalább lesz lehetőség valakire fogni, ha nem jönne össze a továbbjutás ...
Inkább legyen FCP belőle. :hadonaszos:

Meg a kistököm... :mad: :mad:
Mennyire érdekelne, ha vissza kell vonulniuk?
Ki volt az a f@szfej aki ezt a nyálas cikket összehozta? Már majdnem megsajnáltam őket!
Az fel sem merült persze senkiben, hogy szadista edzéseket kell ennek a 2 "nem is tudom minek" tartani.
Dehát ezek szerint meg sem próbáltak másik edzőnél készülni!
Remélem a Kínai Államtól azért sikerült valamit cserében kialkudni, mert nem hiszem, hogy ennyivel elúszkálnak a naplementébe!
Mondjátok, hogy legalább az olimpia járadékot nem kell nekik fizetni!
(Különben azt biztos nem, mert az csak magyar állampolgároknak jár!)