Pedig a bíró mindent megtett a hollandokért ... Nem szeretem az argentínokat, de utálom van Gaalt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pedig a bíró mindent megtett a hollandokért ... Nem szeretem az argentínokat, de utálom van Gaalt.
Igen, magunkhoz képest előbbre léptünk,de ez még mindig nem a horvát szint,akik -mint ahogy a mai meccs is bizonyította,sokadjára- szupresszió nélkül képesek játszani, hátrányból,míg mi ilyenkor a legtöbbször megtörtünk a nyomás alatt.Én azóta vagyok bizakodó, mióta a 80+ percben nem kapunk, hanem rúgunk.
Nem elvitatom, nem értek egyet a hypeal.érdemeket,a jó teljesítményt nem lehet elvitatni.
Gyengébbek voltak, de ők se nyerhettek: a 38as bírót megvették. Akkoriban a csehszlovákok voltak még nagyon jók, de ők se értek a csúcsra. Az olasz focit akkoriban nagyon összerakták klub és válogatott szinten.Nem elvitatom, nem értek egyet a hypeal.
Újra kérdezem, mit tudsz a 38as csapatról?
Pedig ők is ezüst csapat.
Azt nem tudom, hogy az argik miért bunók, de a hollandok tényleg prosztónak tűnnek kb. a 2000-es évek közepe óta.A két kontinens két legbunkóbb csapata játszott egymással. Kár, hogy nem eshetett ki mind a kettő
A tegnapi őrült spanyol teljesítménye:
129 perc alatt 18 sárga lapot osztott ki.
1. perc: Walter Samuel, argentin edző
43. perc: Jurrien Timber (holland)
43. perc: Marcos Acuna (argentin)
45. perc: Cristian Romero (argentin)
45+2. perc: Wout Weghorst (holland) aki a kispadon ült
76. perc: Memphis Depay (holland)
76. perc: Lisandro Martinez (argentin)
88. perc Steven Berghuis (holland)
89. perc Leandro Parades (argentin)
90. perc: Lionel Scaloni (argentin szövetségi kapitány)
90+10. perc: Lionel Messi (argentin)
90+12. Nicolas Otamendi (argentin)
Hosszabbítás, 91. perc Steven Bergwijn (holland)
109. perc: Gonzalo Moniel (argentin)
112. perc: German Pezzella (argentin)
11-esek, 128. perc: Denzel Dumfries (holland)
129. perc: Denzel Dumfries (holland) második sárgával kiállítva
129. perc: Noa Lang (holland)
Azt nem tudom, hogy az argik miért bunók, de a hollandok tényleg prosztónak tűnnek kb. a 2000-es évek közepe óta.
Valahogy mindig az ő meccsükön repül a legtöbb sárga és piros is. A 2006-os esetben a különösen emlékezetes portugálokkal járszott meccsen meg aztán a primadonna latinokkal összeakadva az eredmény meg is lett.
Nem sokat, utána kellett olvasnom.Nem elvitatom, nem értek egyet a hypeal.
Újra kérdezem, mit tudsz a 38as csapatról?
Pedig ők is ezüst csapat.
Mondjuk az biztos, hogy a horvátok helyett mi is ott lehetnénk az elődöntőben, mert olyan játékot mi is tudunk nyújtani, mint ők.Mandiner
mandiner.huKb. ugyanannyi helyzete volt, mint a braziloknak.
Hááát... ez meredek állitás, szerintem. Nézd meg pl, milyen klubbokban játszanak a horvátok és hol a mieink. Minden szempontból osztályokkal felettünk vannak. Nem tudom, miért.Mondjuk az biztos, hogy a horvátok helyett mi is ott lehetnénk az elődöntőben, mert olyan játékot mi is tudunk nyújtani, mint ők.
Annyira nem szar, ha bejutnak a 4-be...Nem hiába kedvence a marokkói szövkapnak a görög siker. Ugyanolyan szar fociölő fost nyomnak, mint a görögök korábban.