Sport

Elég jó meccs volt :p
318202683_2833879093410948_3291158623980919391_n.jpg

Egy amúgy nem rossz csapat, ami semmit nem nyert, és a propaganda épített rá egy ők milyen különlegek legendát. De pl mit tudsz a 38as csapatról?
Mert az aranycsapat legendájából még mindig a meagrundok jön.
Én nem tennék különbséget az akkori idők csapatai közt. A politika sok mindenbe beleszólt,de az érdemeket,a jó teljesítményt nem lehet elvitatni.

Ami biztos,hogy az utóbbi 60 évben a fociban nem tudunk azon a szinten teljesíteni,ami hozzánk méltó lenne.

Viszont önbizalomra adhat okot, amit 2020 óta látunk....de már a 2016os EB is egy élmény volt...még manapság is visszanézem néha a yt-n a magyar-portugál összefoglalóját.

Ilyen kibaszott szar bíráskodást ami a holland argentínon van, talán a koreai japó vbn láttam utoljára.

Ez a bíró elmebeteg.

Én nem tennék különbséget az akkori idők csapatai közt. A politika sok mindenbe beleszólt,de az érdemeket,a jó teljesítményt nem lehet elvitatni.

Ami biztos,hogy az utóbbi 60 évben a fociban nem tudunk azon a szinten teljesíteni,ami hozzánk méltó lenne.

Viszont önbizalomra adhat okot, amit 2020 óta látunk....de már a 2016os EB is egy élmény volt...még manapság is visszanézem néha a yt-n a magyar-portugál összefoglalóját.
Én azóta vagyok bizakodó, mióta a 80+ percben nem kapunk, hanem rúgunk.

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0