Próbáltam keresni egy jó dolgot a Marokkó-Spanyol után, de nem találtam...Annyira nem szar, ha bejutnak a 4-be...
Az a baj, hogy a patkányok úgyis elmenekülnének onnan a legelsők között, nem égne bent egy sem.Mi lesz, ha megverik mondjuk a franciákat? Leég Párizs és Brüsszel? Én nem bánnám, de ez mégis foci vb.
Portugálok egyszerűen gyengék voltak. Nem volt egy jó pontos oldalas be középre...
Foci kizárólag gólra megy. Eleganciáért nem jár pont. Persze a kettő együtt azért jobb.Elég pechesen játszottak. Ráadásul a kapusuk elég nagy lepke gólt kapott.
A marokkó meg a régi olasz focit játssza. Valahogy csak találunk egy gólt, aztán védekezünk ezerrel. Be is jött nekik eddig.
Nehéz. Nagyon nehéz.Sir, az angol franciára mit tippelsz?

És kurva jó a marokkói kapus úgy egyébként.Elég pechesen játszottak. Ráadásul a kapusuk elég nagy lepke gólt kapott.
A marokkó meg a régi olasz focit játssza. Valahogy csak találunk egy gólt, aztán védekezünk ezerrel. Be is jött nekik eddig.
És kurva jó a marokkói kapus úgy egyébként.
Foci kizárólag gólra megy. Eleganciáért nem jár pont. Persze a kettő együtt azért jobb.
Sokat haboztam, aztán mégis a franciákra tippelek, ha hozzák a formájukat. Pedig az angolok kurva erősek...Nehéz. Nagyon nehéz.
Valószínűleg megfogok hasonulni.
Minden VB-n a franciáknak drukkoltam (első csajom francia volt).
2:1 -et tippelek, azt nem tudom, hogy kinek![]()
Lássuk, lássuk.Sokat haboztam, aztán mégis a franciákra tippelek, ha hozzák a formájukat. Pedig az angolok kurva erősek...
Nekem A VB és A Csapat, a '98-as válogatott voltSokat haboztam, aztán mégis a franciákra tippelek, ha hozzák a formájukat. Pedig az angolok kurva erősek...

Az a baj, hogy a patkányok úgyis elmenekülnének onnan a legelsők között, nem égne bent egy sem.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..