M1 Abrams (USA)

Neked lehet, hogy zavaró, hiszen te a lövés hangja alapján állapítod meg mennyire van elhasználva a harckocsi lövege....:):), De a többi földi halandó számára nem jelent gondot a zene.
Ez jó volt. :D De ettől még egyfajta kényszerbetegségnek tűnik nekem, hogyha harckocsi, akkor zene alá, mer az olyan húú de fasza és nem, hogy miért jobb mint a motor(gázturbina) és ágyú hang? Miért?

Ez jó volt. :D De ettől még egyfajta kényszerbetegségnek tűnik nekem, hogyha harckocsi, akkor zene alá, mer az olyan húú de fasza és nem, hogy miért jobb mint a motor(gázturbina) és ágyú hang? Miért?
Mert nem mindenkinek T-72-es volt a jele az óvodában mint neked és a gyerekek nagy része a homokozóba várakat épített és nem harckocsikat mint te és nagy valószínűséggel veled ellentétben nekik nem a V46-os V12 harckocsi motor hangja volt az altatódaluk.... :)

Én amúgy Mucsit alkalmaznám ezeknél a videóknál...:)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az emberek többségének egy metàlzene ha alà van vágva egy ilyen videónak szokott tetszeni

Neked lehet, hogy zavaró, hiszen te a lövés hangja alapján állapítod meg mennyire van elhasználva a harckocsi lövege....:):), De a többi földi halandó számára nem jelent gondot a zene.

Nekem sem tetszik. Kevés vidi van, amihez passzol a zene.
Még azt tudom elképzelni, hogy egyfajta pszichológiai hadviselés. Ahogy feltűnik a harckocsi a ködből előgördülve a mező túloldalán, az ellenséges gyalogság meg az erdősávban egyből eltátott szájjal azon kezd gondolkozni, hogy milyen aláfestés lenne fasza.

-Iván, egy fasza Metallica de állat lenne, ha most szólna.
-Nem, nem, a metál elcsépelt Szerjózsa én a dubstepet szeretem, de csak a diszharmonikusat mer' az jó, amikor jönnek a tankok, az az igazi!

Közben erősödik a morajlás, ami nem jó nekik és minél tovább zenei aláfestenék a látványt, annál több esélye van a harckocsinak felfedezni és megsemmisíteni őket.

-Úristen Szása, már túl közel van, a techno vajon megfelel, valami veretős menetelős? -üvölt Iván! A háttérből erre egy hang.
-Szása őrmester, komolyzenét, KOMOLYZENÉT! De jó hangosan, teátrálisat, Liszt jó lesz, csak üvöltsön, akkor el kell mennie egy autót eltaposni, erre lettek a kezelők kondícionálva az egész világon a bemutatókon!

És felzúg Liszt Krisztusa, a harckocsi pedig látványosan érdektelenül továbbhalad, Szásáék idegkimerülten, izzadva rogynak le a kis árkukban, bent pedig kérlelhetetlen bizonyosággal adja ki parancsot a jármű parancsnoka. - Kovács, azonnal semlegesítenünk kell azt a Zsuk-ot azon a tanyán, hajtson át rajta!

Még azt tudom elképzelni, hogy egyfajta pszichológiai hadviselés. Ahogy feltűnik a harckocsi a ködből előgördülve a mező túloldalán, az ellenséges gyalogság meg az erdősávban egyből eltátott szájjal azon kezd gondolkozni, hogy milyen aláfestés lenne fasza.

-Iván, egy fasza Metallica de állat lenne, ha most szólna.
-Nem, nem, a metál elcsépelt Szerjózsa én a dubstepet szeretem, de csak a diszharmonikusat mer' az jó, amikor jönnek a tankok, az az igazi!

Közben erősödik a morajlás, ami nem jó nekik és minél tovább zenei aláfestenék a látványt, annál több esélye van a harckocsinak felfedezni és megsemmisíteni őket.

-Úristen Szása, már túl közel van, a techno vajon megfelel, valami veretős menetelős? -üvölt Iván! A háttérből erre egy hang.
-Szása őrmester, komolyzenét, KOMOLYZENÉT! De jó hangosan, teátrálisat, Liszt jó lesz, csak üvöltsön, akkor el kell mennie egy autót eltaposni, erre lettek a kezelők kondícionálva az egész világon a bemutatókon!

És felzúg Liszt Krisztusa, a harckocsi pedig látványosan érdektelenül továbbhalad, Szásáék idegkimerülten, izzadva rogynak le a kis árkukban, bent pedig kérlelhetetlen bizonyosággal adja ki parancsot a jármű parancsnoka. - Kovács, azonnal semlegesítenünk kell azt a Zsuk-ot azon a tanyán, hajtson át rajta!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:-)

DU lőszer jobb lenne, mint a volfrám? Sűrűségre aszem kb ugyanannyi.

20 éve még biztosan jobb volt, pedig erősen próbálkoztak olyan ötvözet létrehozásával, még amorf ötvözetekkel (fémüvegekkel) is, ami hasonló sebességgel kilőve hasonló átütést tud produkálni, akár a hasonló adiabatikus nyíródással, akár más módon:

Azóta meg, legalábbis én, nem nagyon hallottam komolyabb áttörésről ezen a területen.

Ezt a faszságot honnan szeded hogy lőszer nélkül vettük?

Lőszer és több éves logisztikai és kiképzési támogatás van benne....

És ezen felül van a nagy lőszer szerződésünk....

Komolyan mondom bazmeg....

A k2 beszerzést alàírom, hogy kurva jó ára van de nekem eleve bejönnek a koreai cuccok szóval ezen nem fogunk összeveszni.

Azt honnan tudni, hogy lőszerrel vettük? Van rá forrás?

Ezt a faszságot honnan szeded hogy lőszer nélkül vettük?

Lőszer és több éves logisztikai és kiképzési támogatás van benne....

És ezen felül van a nagy lőszer szerződésünk....

Komolyan mondom bazmeg....

A k2 beszerzést alàírom, hogy kurva jó ára van de nekem eleve bejönnek a koreai cuccok szóval ezen nem fogunk összeveszni.
Onnan, hogy úgy nem jönne ki a matek a teljesen elborult árakra amit kitalált.

• Vicces
Reactions: fip7
A szerződés részletei nem tették közzé. De lőszerrel vettünk mindent egy kisebb adaggal a logisztikai kezdőcsomag részeként.
A szerződés részletei nem tették közzé. De lőszerrel vettünk mindent egy kisebb adaggal a logisztikai kezdőcsomag részeként.

Szóval nincs rá forrásod. Kár.
Persze, ha neked van belső infó, és biztosan állítod, akkor biztos úgy lehet.
Mennyit vettünk?

FjUnVIiXEBExG87

Nem szeretnék ünneprontó lenni, ez sokszor átbeszélt téma, én is irigykedek, hogy a Lengyeleknek Abrams-ei vannak, sajnos nem lehet mit tenni ezügyben, helyette a topicot folytassuk érdemben, Hogy szerelik össze az Abrams-et, szolid anyagom gyűlt is össze, holnap posztolok róla.

Következik a várva várt bejegyzés az Abrams felépítéséről és gyártástechnológiájáról !

Elsőnek is a teknővel kezdeném.

Az Abrams-ben a sofőr az fekvő pozícióban van, sok helyet foglal, nem lesz olyan nagy a kompozit rész.

2hkvH2a.jpg

bzLziSY.jpg

vKTnxDG.png

9zECSPJ.jpg