Gondolom arra gondolt, hogy mi mindent sikerült lepasszolniuk az ukránoknak.Mármint hogy he?
Gondolom arra gondolt, hogy mi mindent sikerült lepasszolniuk az ukránoknak.Mármint hogy he?
Tudom, de nem tudok én sem válaszokat, teorizálok.És mindannyian 1 járműben utaznak???
Nyilván nem egy helyen akarják a zászlóalj összes mesterlövészét bevetni...
Akkor már több értelme van egy 4x4-et alájuk pakolni, vagy a századtörzs járművébe beletenni. Ehhez minek külön egy specializált berendezésű jármű?
Ezek félig költői kérdések, nem veled kekeckedek.
Úgy he, hogy olyanok mint a románok.Mármint hogy he?
Légvédelmi változat (SPAAG / VSHORAD) nem lesz náluk ebben a bizonyos "második fázisban"? Erről van valami hír?20 darab aknavetos változat a második fázisban lesz beszerezve (most fejlesztik az új aknavetot hozzájuk).
Szószoros értelemben gránátvetos csapatokról van szó - minden században egy van.
Az 8x8-as lesz, de csak elvileg a második fázisban a követelményrendszer szerint - a végleges megállapodást nem néztem.Légvédelmi változat (SPAAG / VSHORAD) nem lesz náluk ebben a bizonyos "második fázisban"? Erről van valami hír?
Pontosabban a 227mm-es 150km-es rakéták a végcél...három lehetséges verzióval:
A hegyi-karabahi örményeket meg lehetne kérdezni milyen volt a PULS fogadó végén lenni...Pontosabban a 227mm-es 150km-es rakéták a végcél...három lehetséges verzióval:
Érdekes, a K239 Chunmoo-t vagy az izraeli PULS-ot gyak. elvetik azzal az indokkal, hogy "kipróbálatlan". Lelkük rajta.
- vagy a szlovák RM-70/85 Modular rendszer átalakitása az LPC konténerek befogadására (6x227mm, Tatra T815 alvázon)
- vagy M142 HIMARS vásárlása az USA-tól (itt már szemezgetnének a 610mm-es ATACMS rakétával 300km-ig)
- vagy harmadik megoldásként M270 MLRS vásárlása a 12x227mm-es kapacitás végett
vagy a szlovák RM-70/85 Modular rendszer átalakitása az LPC konténerek befogadására (6x227mm, Tatra T815 alvázon)
Érdekes, a K239 Chunmoo-t vagy az izraeli PULS-ot gyak. elvetik azzal az indokkal, hogy "kipróbálatlan". Lelkük rajta.
...erről csak annyit ir, hogy vannak már a pontosságot elősegitő fejlesztések, de a cikk "hangvételén" még mindig inkább egyszerű sorozatvetős rakétákat érzek, nem pedig preciziós eszközöket. De ez csak az én olvasatom.ER GMLRS vagy GLSDB
Spec én nem néztem a képeket, de a Modular-hoz csak az irányitatlan M26 (6x) és a JROF/JROF-M (28x) van..., azaz nem teljesen minden, ha "modular", ha nem...A Modular ugyanis attól Modular, hogy belé vannak integrálva a LPC konténerek, így képes 227mm muníciót használni (M26 és M27) - a csatolt képen is majd ki szúrja a szemét a LPC konténer a Modularom![]()
Szlovákiában van sivatag? Miféle festés ez!?!Megjott az elso szlovák 2A4:
https://spravy.pravda.sk/domace/cla...tm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
![]()
Jon mégy egy nem specifikált német légvédelmi rendszer - alszeg az ukrainai német technika számára felálított javító/technikai hub védelmére.
![]()
Szlovákiában van sivatag? Miféle festés ez!?!
Küldjük el nekik a HTKA festés-szakérőit!![]()
Amúgy ha jól látom a belorusz pasztell felé mentek.Szlovákiában van sivatag? Miféle festés ez!?!
Igen, van, de csak egy icike picike, ép hogy othonosan érezd magad, ha meglátogatnád az országunkat.Szlovákiában van sivatag? Miféle festés ez!?!
Majd ez is megy KijevnekMegjott az elso szlovák 2A4:
https://spravy.pravda.sk/domace/cla...tm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
![]()
Jon mégy egy nem specifikált német légvédelmi rendszer - alszeg az ukrainai német technika számára felálított javító/technikai hub védelmére.
![]()
Gyere át vele!Első szlovák Leo:
![]()
A szine b.mmeg...ezzel ki nem megyek az utcára.Gyere át vele!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..