[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Nelson admirális utódai...
Mennyi az igazság benne? A muzulmánok mit esznek? A hinduk? A szikhek?
Nekem ez teljesen hiteltelennek tunik.....

:eek: + :rolleyes:

Én itthon --"a Balkán-Barbár"--M-országomban a heti 2-3 fürdéssel nőttem fel, +ha az állapot --edzés/por/"szén-bánya"/...-- miatt kell akkor "izibe"...

Most már mindegy, maradok ilyen "barbár"... :oops: + :D

.
Nyugat-európai barátaink furán szoktak nézni, hogy a magyar minden nap fürdik. Az olaszok koszovóban kacsáknak hívtak minket mert a magyar mindig pancsol..

Nyugat-európai barátaink furán szoktak nézni, hogy a magyar minden nap fürdik. Az olaszok koszovóban kacsáknak hívtak minket mert a magyar mindig pancsol..
Déli részen,meg az angolok nem éppen mindennapi fűrdők.Németek,meg úgy egyébként az északiak fürdenek minden nap (érdekes,de kamionosként viszont pont a keveset fürdő részen találni ingyenes fürdőt,a jobban pancsoló részen viszont csak fizetős van)

• Tetszik
Reactions: tindalos and krisss
Volt barátnőm gyerekcsőszködött Németországban. Megszólták, hogy naponta fürdött. Első helyről emiatt el is kellett jönnie. Utána már kikötötte előre a napi fürdést. Náluk heti 2-3 a penzum.

Ott az Independent link...
Mult héten voltam Angliában,és végig hazafele az országokon át-BAROMSÁG.Ugyanúgy diszkivilágitásban vannak,mint máskor.Ugyanúgy autókáznak,mint máskor.Ugyanúgy vásárolnak a boltba,mint máskor.Ugyanúgy tele van környékbeli,meg utazgató kiskocsisokkal az autohofok vendéglője,mint máskor.

Mult héten voltam Angliában,és végig hazafele az országokon át-BAROMSÁG.Ugyanúgy diszkivilágitásban vannak,mint máskor.Ugyanúgy autókáznak,mint máskor.Ugyanúgy vásárolnak a boltba,mint máskor.Ugyanúgy tele van környékbeli,meg utazgató kiskocsisokkal az autohofok vendéglője,mint máskor.
Pontosan.
Az elejétől azért lehetett sejteni, h orosz dezinfó az ilyen mind.
Sajnáltam azokat, akiket így és ilyen könnyen meg lehet vezetni, de már kifogytam az empátiából.

• Tetszik
Reactions: Negan and Kopi2000
  • Hűha
Reactions: Kim Philby
Pedig ez a rögvalóság a bezzegnyugatos visszhangkamrán túl.
Meg lehet enni, le van sterilizalva.
Kicsit sotlan meg roszog az ember foga alatt a csontdarabkak de ehető, foleg a majas. Olyan Papai loncs ize van.
A szarazat is el lehet ragcsalni.

Viszont nagy resze xaros csirkebelbol van, meg egyeb vagohidi hulladekbol, semmi hus nincs benn hacsak a maj meg a vese, bőr nem minosul annak.
Sok lisztet is tartalmaz, meg premixeket.
Ha tenyleg nincs mas ehető.

Ugyan mar, Negan is elmondta, amit a mult heten latott ott...
Ahh, Negan, és amit ő a fülkéjéből lát.
Hol lát be ő, a britt otthonok meghitt belsejébe, ahol a kesztyűvel, fülmelegítővel felszerelkezett büszke ángliusok, a barátságosan pislákoló gyertyacsonkok mellett steril késsel, testvériesen kettesével osztoznak egy macskakonzerven?
Azt hiszi valaki, hogy egy ilyen emelkedett pillanatban közel engednének egy idegent? Főleg egy Negant?

Meg lehet enni, le van sterilizalva.
Kicsit sotlan meg roszog az ember foga alatt a csontdarabkak de ehető, foleg a majas. Olyan Papai loncs ize van.
A szarazat is el lehet ragcsalni.

Viszont nagy resze xaros csirkebelbol van, meg egyeb vagohidi hulladekbol, semmi hus nincs benn hacsak a maj meg a vese, bőr nem minosul annak.
Sok lisztet is tartalmaz, meg premixeket.
Ha tenyleg nincs mas ehető.
Ajánlom a Real Nature, Wilderness sorozatát, eskü' ezekben olyanok vannak, hogy én is megéhezem :D

35% bárány (szív, tüdő, máj, 5% hús), 33,8% vaddisznó (szív, tüdő, máj, 5% hús), 28% bárányhúslé, 2% édesburgonya, 1% ásványi anyag, 0,1% lenmagolaj, 0,1% kaktusztüske.
vagy
32% vaddisznó (szív, tüdő, máj, 5% hús), 32% kacsa (15% szív, zúza, nyak), 28,8% kacsahúslé, 4% rénszarvas (hús és állati melléktermékek), 2% alma, 1% ásványi anyag, 0,1% lenmagolaj, 0,1% kaktusztüske.
vagy
34% vaddisznó (szív, tüdő, máj), 28,8% vaddisznó, 20% kacsa (15% hús, szív), 9% nyúlhús, 5% szarvas (hús és állati melléktermékek), 2% alma, 1% ásványi anyag, 0,1% csalán, 0,1% lenmagolaj.