Szerintem ez meg kvára nem poénos, hogy hány ember szorul erre és milyen hamar, mennyivel többenKint volt a dk bpesti szervezete a mozgósíthatókkal együtt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem ez meg kvára nem poénos, hogy hány ember szorul erre és milyen hamar, mennyivel többenKint volt a dk bpesti szervezete a mozgósíthatókkal együtt.
ennek mi köze van a macskakajához?Hát higgi bébi meg negan kurva okosak és több infójuk van biztos mint egy mondjuk osztrák belügy-miniszternek a nyugati viszonyokról mert hát na!
Áramszünetekre figyelmeztette Európát az osztrák védelmi miniszter
„A kérdés nem az, hogy eljön-e, hanem az, hogy mikor jön el”– hívta fel a figyelmet Klaudia Tanner.Klaudia Tanner osztrák védelmi miniszter szerint hamarosan nagy áramkimaradásokra számíthaz az E...www.vadhajtasok.hu
Kisfiucska,irtam valamit az ángilus otthonok belvilágárol?Nem.Ahh, Negan, és amit ő a fülkéjéből lát.
Hol lát be ő, a britt otthonok meghitt belsejébe, ahol a kesztyűvel, fülmelegítővel felszerelkezett büszke ángliusok, a barátságosan pislákoló gyertyacsonkok mellett steril késsel, testvériesen kettesével osztoznak egy macskakonzerven?
Azt hiszi valaki, hogy egy ilyen emelkedett pillanatban közel engednének egy idegent? Főleg egy Negant?
Igen persze nekem ezek újdonságok kb áprilisban írtam ezekről a problémákról a villamos szekciókban de ne zavarjanak az ilyen apróságok. De nyomjad csakennek mi köze van a macskakajához?
Egyébként meg ez ezek szt csak Neked újdonság, btw már jóval a hb előtt tudott volt, hogy lesznek
csak akkor egy kiváltó okkal kevesebb miatt még.
Te is tudod ,hogy lehet találni csóró angolt ha akarsz Nem is eggyel dolgoztam együtt anno az első angliai munkahelyemen. NEkik bizony gondot okozhat a jelenlegi helyi infláció. A különbség az, hogy odakinn egy szakmunkás fizetésből már kényelmesen meg lehet élni ha nem Londonban laksz mert oda az isten pénze is kevésGondolom olvastad, hogy pl a Népligetben a karácsonyi ételosztáskor hányan voltak...
Egyetértünk. Pont erre akartam én is utalni.Te is tudod ,hogy lehet találni csóró angolt ha akarsz Nem is eggyel dolgoztam együtt anno az első angliai munkahelyemen. NEkik bizony gondot okozhat a jelenlegi helyi infláció. A különbség az, hogy odakinn egy szakmunkás fizetésből már kényelmesen meg lehet élni ha nem Londonban laksz mert oda az isten pénze is kevés
Az ilyen cikkekről meg az a véleményem ,hogy aki keres az talál ha akarok Svájci hajléktalanokat is találok meg Albán milliárdosokat is kérdés hogy miről akarok írni.
Akkor viszont nem teljesen értem, hogy minek hoztad föl.Igen persze nekem ezek újdonságok kb áprilisban írtam ezekről a problémákról a villamos szekciókban de ne zavarjanak az ilyen apróságok. De nyomjad csak
Nem kell mindenből agitpropot csinálni. Nézd vissza, akár 20 évre visszamenőleg, mindig tömeges sorbanállás volt ételosztásoknál. De ha egyszer veszed a fáradságot és bármelyik hétköznap elmész egy Vöröskeresztes ételosztó helyre, láthatod, hogy sajnos ez a "normál" menet, évtizedek, a rendszerváltás óta.Szerintem ez meg kvára nem poénos, hogy hány ember szorul erre és milyen hamar, mennyivel többen
Ehhez képest ha keresel és elolvasod az érintett szervezeted beszámolóit, kiderül hogy sokkal többen lettekNem kell mindenből agitpropot csinálni. Nézd vissza, akár 20 évre visszamenőleg, mindig tömeges sorbanállás volt ételosztásoknál. De ha egyszer veszed a fáradságot és bármelyik hétköznap elmész egy Vöröskeresztes ételosztó helyre, láthatod, hogy sajnos ez a "normál" menet, évtizedek, a rendszerváltás óta.
Nem olvasom balos szervezetek kamu beszámolóit.Ehhez képest ha keresel és elolvasod az érintett szervezeted beszámolóit, kiderül hogy sokkal többen lettek
a rezsi, covid, hb óta. És olyanok, akik egyáltalán nem is kerültek az ellátó rendszer (már ha lenne...) periférikus látómezejébe sem eddig.
Aha, mert akkor a Vörös Kereszt és pl a krisnások is balosok.Nem olvasom balos szervezetek kamu beszámolóit.
Ne váljunk már parttalanná, mindjárt a tyúk, tojásnál leszünk.Aha, mert akkor a Vörös Kereszt és pl a krisnások is balosok.
Akkor hol van egy 'jobbos' szervezet, aki kint van és ételt oszt nekik?
Ez meglehetősen gagyi terelésnek sikerült.Ne váljunk már parttalanná, mindjárt a tyúk, tojásnál leszünk.
Nem tudom mi ez a cikk, de hogy nem a többségi társadalomra vonatkozik az is biztos. Allateledelt már régóta vesznek idehaza is a rászorulók, tehát ez nem újdonság. Talán mostanában ez a szokás megjelent a sajnos tőlünk fényévekre lévő nyugaton és ez most lesokkolta őket, elképzelhető. Nem hiszem, hogy nagy probléma lenne arrafelé. Sőt még szerintem itthon sincs nagy gond.Pedig ez a rögvalóság a bezzegnyugatos visszhangkamrán túl.
People ‘eating pet food and heating meals with candles’ due to cost of living crisis
Community food project manager said he was shocked by some of the situations he encounters as families face ever-increasing bills for food and energywww.independent.co.uk
Nem lehet orosz dezinfo, mert az oroszok sohasem hazudnak.... Az oroszok az igazsag oldalan allnak....Pontosan.
Az elejétől azért lehetett sejteni, h orosz dezinfó az ilyen mind.
Sajnáltam azokat, akiket így és ilyen könnyen meg lehet vezetni, de már kifogytam az empátiából.
Ez igy van Ausztriában, de Németországban is. Mindenhol panaszkodnak, hogy nem birják a szeretetkonyhák az igényeket. És nemcsak Karácsonykor.Nem kell mindenből agitpropot csinálni. Nézd vissza, akár 20 évre visszamenőleg, mindig tömeges sorbanállás volt ételosztásoknál. De ha egyszer veszed a fáradságot és bármelyik hétköznap elmész egy Vöröskeresztes ételosztó helyre, láthatod, hogy sajnos ez a "normál" menet, évtizedek, a rendszerváltás óta.
Talán írtam már itt, egyik ismerősömtől francia vendéglátói napi fürdésenként 1 eurót kértek 2013-14 környékén, meg megkérdezték tőle, hogy nem ismeri-e véletlen a parfümötA németeknél a hetente fürdés amúgy se fura.
Ez érdekes.Mert közben a pályakutakon,és a kamionparkolókban franciában tök ingyen lehet fürdeni.......Talán írtam már itt, egyik ismerősömtől francia vendéglátói napi fürdésenként 1 eurót kértek 2013-14 környékén, meg megkérdezték tőle, hogy nem ismeri-e véletlen a parfümöt
Hát mindenhol vannak fillérbaszó szállásadók.Ez érdekes.Mert közben a pályakutakon,és a kamionparkolókban franciában tök ingyen lehet fürdeni.......