Anno meg voltam rémülve 98 táján mikor a messzi keletről jött osztálytársam mesélte, hogy otthon náluk az ilyen mindennapos...Biztos jo lenne ilyen szomszedokkal az elet
Anno meg voltam rémülve 98 táján mikor a messzi keletről jött osztálytársam mesélte, hogy otthon náluk az ilyen mindennapos...Biztos jo lenne ilyen szomszedokkal az elet
Benn vagyok nah, mert a csorobb resszel kezdjuk? Burgenland is csak ide volt...![]()
Dopeman: Azt mondom, támadjuk meg Burgenlandot
Eljött a kihagyhatatlan történelmi pillanat.mandiner.hu
![]()
Dopeman: Azt mondom, támadjuk meg Burgenlandot
Eljött a kihagyhatatlan történelmi pillanat.mandiner.hu
Kedvenceim: 1, ugyanazzal a kutyával már 3 különböző embert láttam koldulni. Áááá, nem koldusmaffia, dehoogy.Berlinben a punkok ezt tökélyre fejlesztették azért van mindegyiknek kutyája!![]()
Már csa egy bajuszt kell növesztenie a baloldal szerint és kész is.“Népünk feltámad, és ha eljön az idő, újjá fogjuk építeni hazánkat!”
AFD-s politikus szavai Németországból
Eszķöz ember vagy pénz nincs?A Kurier is hasonló állapotokról ír.
Okok?A Kurier is hasonló állapotokról ír.
Ember biztos kell legyen, mert milliószámra érkezett hozzuk közel-keleti és afrikai mérnök, orvos, atomtudós.Eszķöz ember vagy pénz nincs?
Pénz is biztos van, mert migrikre és LMTQ-ra, Ukrajnának jut.Ember biztos kell legyen, mert milliószámra érkezett hozzuk közel-keleti és afrikai mérnök, orvos, atomtudós.
Vagy épp azért nincs, mert ez a három sokkal fontosabb nekik, mint az egészségűgyi ellátás.Pénz is biztos van, mert migrikre és LMTQ-ra, Ukrajnának jut.
Nahát nahát.![]()
A magyar kormányt gyalázó egykori migrációügyi biztos is érintett lehet a brüsszeli korrupciós botrányban
A botrány kapcsán letartóztatott Pier Antonio Panzeri volt olasz baloldali EP-képviselŠcivil szervezete 60 ezer eurót fizetett ki Dimitrisz Avramopulosznak. Kérdés, hogy miért kapta a pénzt.mandiner.hu
Személyzethiány, influenzaepidémia.Fő ok a körülményekhez képest rossz fizetés, állitólag.
Személyzethiány, influenzaepidémia.Fő ok a körülményekhez képest rossz fizetés, állitólag.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..