[BIZTPOL] Észak-Korea

Picit árnyalja a képet, hogy az egyiptomiak és a perzsák már korábban művelték a matematika nevezetű sportot, csak a görögöknél meg is maradt a leírása, ne felejtsük ki a szkítákat sem illetve a perzsák elötti sumérokat. A görögök felmelegítették a viaszt és ráírták, "made in Hellasz".
Csak trigonometriában. Nulla nélkül nem lehet matematikát művelni. Az meg 6. századi ind találmány.

Amugy valaki tudja milyen légvédelem szolgált? Több helyen olvastam a 100 szalvot.. ez mi már? Ezek bepánikoltak, minden energiát a térhajtóművekre tettek.. elkezdtek minden létezővel lőni, sikertleenül a légierő reakcióideje és képessége egy hidegháborús országbna meg ennnyi?
Esetleg molnibalage? Mi lett volna egy nyugati média szerint sikertelen tesztes icbmel szemben.
Dél koreai légvédelem miből állt, hogy zéró a hatékonysága az ilyen méretű drónok ellen?
Értem én, hogy kisebb a radarkeresztmettszet, de nem annyira kicsi ez a sem.

Szerintem Kim-ék azóta is a hasukat fogják a röhögéstől.

Van is megint hasa.

Amugy valaki tudja milyen légvédelem szolgált? Több helyen olvastam a 100 szalvot.. ez mi már? Ezek bepánikoltak, minden energiát a térhajtóművekre tettek.. elkezdtek minden létezővel lőni, sikertleenül a légierő reakcióideje és képessége egy hidegháborús országbna meg ennnyi?
Esetleg molnibalage? Mi lett volna egy nyugati média szerint sikertelen tesztes icbmel szemben.
Dél koreai légvédelem miből állt, hogy zéró a hatékonysága az ilyen méretű drónok ellen?
Értem én, hogy kisebb a radarkeresztmettszet, de nem annyira kicsi ez a sem.

Szerintem Kim-ék azóta is a hasukat fogják a röhögéstől.

Eddig csak az oroszokra kattantal ra, de most szintet lepve, minden szar, embertelen diktaturat eltetsz. Miert?

• Vicces
Reactions: megazez
Én fogalmam sincs mi van ott. Ami biztos, hogy amit a nyugati mainstreamben tolnak, az túltolt, teljesen átlatszó full kreténség.
Nem éltetem, csak nem ülök fel az átlátszó butaság vonatjára.
Az biztos, hogy valós a "Tapsolj, te is kopasz, mert elvisz a(z ÁVO) dagi!" c. történet. :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én fogalmam sincs mi van ott. Ami biztos, hogy amit a nyugati mainstreamben tolnak, az túltolt, teljesen átlatszó full kreténség.
Nem éltetem, csak nem ülök fel az átlátszó butaság vonatjára.
Semmit se hiszek el É-Koreáról. Főleg olyanoktól nem, akik nincsenek ott. Saját maguknak az elvtársaknak meg még annyit sem.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby and GI83
Az biztos, hogy valós a "Tapsolj, te is kopasz, mert elvisz a(z ÁVO) dagi!" c. történet. :D
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Azért ezt a személyi kultuszt még Sztálin elvtárs is megirigyelné na.....

Műhold fotók tanulsága szerint több újabb bányaomlás is volt Észak Kórea Pyongyang közeli Urán bányájában.
Ezek a bányák termelik az ércet Korea atomfegyvereihez szükséges hasadóanyagához.
66736843-11652513-image-a-6_1674116263264.jpg

66736849-11652513-image-a-1_1674116189524.jpg

Fuck yeah!
Hátha kinyílik a világ nekik is egy kicsit,legalább a keleti relációban.
Arcpirító,hogy a fostos nem nyit feléjük,a Trump által elindult folyamat megszakadt.

Fuck yeah!
Hátha kinyílik a világ nekik is egy kicsit,legalább a keleti relációban.
Arcpirító,hogy a fostos nem nyit feléjük,a Trump által elindult folyamat megszakadt.
Ki a fostos?
És ugyan milyen folyamat indult el Trumpal? Az hogy kétszer kezet ráztak, ne nevezzük már folyamatnak! Semmit nem ért el, csak annyit, hogy Kim és Trump is pózolhatott vele a médiában.

• Tetszik
Reactions: Nemerson
Ki a fostos?
És ugyan milyen folyamat indult el Trumpal? Az hogy kétszer kezet ráztak, ne nevezzük már folyamatnak! Semmit nem ért el, csak annyit, hogy Kim és Trump is pózolhatott vele a médiában.
Aki eltéved a színpadon és állítólag pelust kellett neki cserélni Olaszországban, azért késtek valahonnét.