A spotify-t letöltöd.Lehet, hogy én vagyok béna, de én nem tudom meghallgatni. A Soundcloud link nem érhető el a fenti linkre kattintva.
A spotify-t letöltöd.Lehet, hogy én vagyok béna, de én nem tudom meghallgatni. A Soundcloud link nem érhető el a fenti linkre kattintva.
Elvileg látni kellene egy ablakot ahol simán böngészőből indul, nem kell letölteni, bejelentkezni stb.A spotify-t letöltöd.
Na ez az, de ebből nálam semmi sem volt.Elvileg látni kellene egy ablakot ahol simán böngészőből indul, nem kell letölteni, bejelentkezni stb.
Tömböl László van benne, jó anyag!Lányok!
Kint van az ú HTKA podcast légvédelem témában.

Lányok!
Kint van az új HTKA podcast légvédelem témában.
![]()
HTKA Podcast S01E07 – A légvédelem fejlesztése - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
A hetedik részben a hazai légvédelmi rendszerről, illetve a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beszerzett eszközökről, illetve a légvédelem lehetséges jövőbeni fejlesztéseiről beszélgettünk Tömböl László nyugállományú mérnök vezérezredessel.htka.hu

Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.Tényleg , Podcast várható vagy meghalt a műsor.....
De gondolom már nem Maróth-al.Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.
Nem, de a haderőfejlesztéssel foglalkozó sorozat fut még.De gondolom már nem Maróth-al.
Valszeg a HM-es belépők , letiltásra kerülnének!De gondolom már nem Maróth-al.
Szeretném javasolni a győri rakétaezred parancsnokát meginterjúvolni jövőre, a NASAMS érkezése miatt érdekes lehet.Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.

Ez lesz igen, de részletekkel még nem tudok szolgálni.@Busho3301 - mikor lesz legközelebb podcast feltöltve? Ez a felszereléses lesz következő téma?
esetleg videó is lesz hozzá?Ez lesz igen, de részletekkel még nem tudok szolgálni.
@Busho3301 talán már tud erre a kérdésre válaszolni.@Terminator podcast ? mikor lessz ?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..