A spotify-t letöltöd.Lehet, hogy én vagyok béna, de én nem tudom meghallgatni. A Soundcloud link nem érhető el a fenti linkre kattintva.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A spotify-t letöltöd.Lehet, hogy én vagyok béna, de én nem tudom meghallgatni. A Soundcloud link nem érhető el a fenti linkre kattintva.
Elvileg látni kellene egy ablakot ahol simán böngészőből indul, nem kell letölteni, bejelentkezni stb.A spotify-t letöltöd.
Na ez az, de ebből nálam semmi sem volt.Elvileg látni kellene egy ablakot ahol simán böngészőből indul, nem kell letölteni, bejelentkezni stb.
Tömböl László van benne, jó anyag!Lányok!
Kint van az ú HTKA podcast légvédelem témában.
Lányok!
Kint van az új HTKA podcast légvédelem témában.
HTKA Podcast S01E07 – A légvédelem fejlesztése - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
A hetedik részben a hazai légvédelmi rendszerről, illetve a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében beszerzett eszközökről, illetve a légvédelem lehetséges jövőbeni fejlesztéseiről beszélgettünk Tömböl László nyugállományú mérnök vezérezredessel.htka.hu
Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.Tényleg , Podcast várható vagy meghalt a műsor.....
De gondolom már nem Maróth-al.Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.
Nem, de a haderőfejlesztéssel foglalkozó sorozat fut még.De gondolom már nem Maróth-al.
Valszeg a HM-es belépők , letiltásra kerülnének!De gondolom már nem Maróth-al.
Szeretném javasolni a győri rakétaezred parancsnokát meginterjúvolni jövőre, a NASAMS érkezése miatt érdekes lehet.Nem halt meg, január elején lesz a következő felvételünk.
Ez lesz igen, de részletekkel még nem tudok szolgálni.@Busho3301 - mikor lesz legközelebb podcast feltöltve? Ez a felszereléses lesz következő téma?
esetleg videó is lesz hozzá?Ez lesz igen, de részletekkel még nem tudok szolgálni.
@Busho3301 talán már tud erre a kérdésre válaszolni.@Terminator podcast ? mikor lessz ?