Hát.... legalább valami érdekeset én is hoztam ide végül
A fentiek messze jártak:
A Jugoszláv Néphadsereg hadgyakorlata 1953-ban
Ez szep volt! En soha nem jottem volna ra. Aztan az argentin szal teljesen elvitt mas iranyba.
Hát.... legalább valami érdekeset én is hoztam ide végül
A fentiek messze jártak:
A Jugoszláv Néphadsereg hadgyakorlata 1953-ban
Kigugliztad mi...A hegyes részével a súlyosan sérült lovakat "altatták" el, a fesze része pedig a pata levágására kellett, mert azon volt a regiment azonosító. Asszem.![]()
Több mint 10 évet éltem a ködös Albionban, ragadt rám egy-két dolog!Kigugliztad mi...![]()
Szenvedéseitől megszabadítani a helyes kifejezés![]()
Több mint 10 évet éltem a ködös Albionban, ragadt rám egy-két dolog!![]()
Akkor legyen egy könnyű! A helyszínre volnék kíváncsi! Hol készült a kép?
![]()
nekem elsőre Tobak Tibor bácsi ugrott be
Mivel haditechnika így a két gép típusát kérdezem .Plusz pont a fehér egyenruhás Úr neve.Esetleg Helyszín.
A bf109 meg a spit elég nyilvánvalónekem elsőre Tobak Tibor bácsi ugrott be
Bf109+Spit Szolnok Reptár 2021
Mivel haditechnika így a két gép típusát kérdezem .Plusz pont a fehér egyenruhás Úr neve.Esetleg Helyszín.
Ő sajnos már régen meghaltnekem elsőre Tobak Tibor bácsi ugrott be
Söröztem vele. Jó dumás volt az öreg.97 esztendős korában2020, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagy, a ma már legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája
Azért kicsit még várhattál volna a pilóta nevére, hátha valaki kitalálja. Talán illet volna ezt is elsőre tudni mindenkinek.97 esztendős korában2020, december 30-án elhunyt Frankó Endre nyugállományú főhadnagy, a ma már legendás 101. Puma Honi Légvédelmi Vadászrepülő Osztály utolsó, harcban is bevetett pilótája
egyetértek.Azért kicsit még várhattál volna a pilóta nevére, hátha valaki kitalálja. Talán illet volna ezt is elsőre tudni mindenkinek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..