Haditechnikai kvízjáték

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ZsoltHun

Well-Known Member
2018. október 26.
628
1 624
93
Egy gondolkozós: ki van a fotón?
tolkienutanram_1024x1024-2x-png.427845

/író/
Tolkien(?)
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
14 124
20 706
113
Ugyessss! Baszki en meg azt hittem valamelyik szefo-s kiraly testi fogyateka vagy lord vagy, vagy annak occse, lanya, battya… barki, akit Sir szerint ismerni illik az alap es altalanos muveltseg keretein belul. :D
Ha nem is értem /sőt fngom sincs róla/, hogy pl egy Leopardos topicban mikről beszélnek, azért
had/töriben jónak tartom magam. Te meg leszel olyan kedves és bekaphatod kérlek.
:D
 
 • Tetszik
Reactions: Aladeen

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 199
23 656
113
Ha nem is értem /sőt fngom sincs róla/, hogy pl egy Leopardos topicban mikről beszélnek, azért
had/töriben jónak tartom magam. Te meg leszel olyan kedves és bekaphatod kérlek.
:D

En ertem, hogy angol felsobb korokben divatos ez a ferfi-ferfi „baratsag“ de en az ajanlatodat es a buziskodast tisztelettel elutasitanam. Meg ha megharagszol is, kerlek. :D