[HUN] Honvédségi rakétakomplexumok / rakétatüzérség beszerzése

Az a baj, hogy mál hetek óta teljedt pletykában a Himals csak nem meltem leílni, melt amíg nincs bejelentve addig lehet jobb, ha befogom.
De annyit leíltam a múltkol, hogy a Pulse nem lesz - őszinte sajnálatomla.
Csak ne 24 db legyen, melt az mál megint csak fényképezkedéshez elég, akálhogy számolgattok...
24 db? Egy nagy hatótávolságú csapásmérő eszközből fényképezéshez? Be vagy lőve?

Az a baj, hogy mál hetek óta teljedt pletykában a Himals csak nem meltem leílni, melt amíg nincs bejelentve addig lehet jobb, ha befogom.
Csak ne 24 db legyen, melt az mál megint csak fényképezkedéshez elég, akálhogy számolgattok...
felőllem jöhet a himars.
de ez nem jelenti azt hogy a 227 minden igényünket kielégítené. a 122-160 as kategóriára akkor is szükség lessz ha a topp kategoriás himars is lessz.
227mm es rakétát tudunk amerikán kívűl mástol is venni egyébként. ott is a gyújtó a lényeg abban van az irányítás.

...és mit súgtak neked a gladiátor aréna piszoárjában: miért HIMARS lesz PULS helyett?
Eddig úgy kerülték az amerikai fegyvereket mint a leprát, mert főni szerint 2030-ra szét fog esni az USA! (LOL! :D )
Nyugati Twitter kommentelő fejjel nézve a dolgot : AZÉ AKARJÁK MEG VENNI HOGY ODADJÁK AZ INFÓKAT RÓLA A ZZOROSZOKNAK !!44!4!!!! :mad::mad::mad::mad:

Amúgy nem valami naprakész helyekről szerzed a pletykákat.

Az egy osztály (kb. 24) az reális - legtöbben ennyit vártunk ebből a kategóriából.
Lényegesebb kérdés a saját rakétagyártás: azok előbb fogynak el a HIMARS-hoz mint maguk az indítók. Ezért lenne jobb a PULS - aminek amúgy a korábbi verziója szintén rendszerben van a románoknál (LAROM).

Nagyon kis esélyes, de lehet hogy párhuzamosan lenne PULS és HIMARS...
Az írásod ucsó részéhez impossible!Együtt , never !

Nem, de nincs himarsról se döntés.
Publikus döntés tényleg nincs, de kormány (Orbán) geopolitikai világképébe nem illeszkedik HIMARS beszerzés. Iparai együttműködést sem lehet vele csinálni...
Így marad az izraeli, koreai és török vonal. Ezek közül Izraelt meg "szeretik" odafent...

• Tetszik
Reactions: Kim Philby