ki tudod rakni az ideit?

csak hogy ingyen segítsünk a hazáért a MH nak.
Szerinted az nyilvános?
Különben ez érdekes. Ez tulajdonképpen egy garázsvásár. Ha gyorsan el akarják adni a cumót, akkor a minél nagyobb nyilvánosság hasznos lehet.
Röhejesen érdekes lépés lenne, ha egyszercsak csak úgy az az attasé kipakolná a dokumentumot a nagykövetség honlapjára.

Igazság szerint, ha az elkelt sumók listája nyilvános, akkor a választék is az lehetne.
Különben pont ennek ellent mond, hogy már jóideje (2,5 éve) nem frissül az
excell tábla a DSCA honlapján.
És azért megnézzük a friss listát vagy nem is foglalkozunk vele, mert szinte semmit nem igénylünk? És azért lehetnek benne nagyon hasznos nem fegyver dolgok is.
Komplikált ez az ügy, mert megértem, hogy nehezen megyünk rá 1-1 tételre.
Általában kérdéses állapotban letárolt cuccokról van szó. Kérdéses mennyiségű és költségű felújításokkal.
A logisztikai és támogató eszközökkel lehet olyan probléma, hogy egyszerűen az imperial rendszer sok komplikációt okoz. Gondolom, hogy a használt áram sem az aurópai szabványnak megfelelő. A járművek szerszámai sem metrikusak szerintem.
A repülő eszközök lehetnének jó alternatívák, de ott meg olyan őskövületek vannak, amelyek modernizációja irgalmatlan pénzeket emésztene fel.
Ott ugye alapból is az imperialt használják a zsargonban tehát komoly gond nem lenne az átállással, meg ott talán sokkal könnyebb önálló rendszereket kezelni. Nem nagyon kell meglévő nagy rendszerbe illeszteni őket.
A repülő eszközöket több (2 v. 3) boneyard tárolja. Ebből a legnagyobb az
AMAARG. Innen lehet szemezgetni.
A szárazföldi techinkából meg mindenből van nekik jó bőven letárolva. (többek között emiatt nem értem, hogy miért megy a b@szkódás, hogy az ukránok a Leopardok után kapkodnak)