Humor

326042213_858038572084375_631222524935008010_n.jpg

A CIA bérgyilkost keresett alkalmazásra. A háttér ellenőrzések és próbák után három jelölt maradt, két férfi és egy nő. A végső teszt volt csak hátra. Az egyik férfit egy fémajtó elé vezették és egy pisztolyt adtak a kezébe.

- Nekünk tudnunk kell, hogy ön minden parancsunkat végrehajtja, akármik is a körülmények. Az ajtó mögött lévő szobában a felesége ül egy széken. Magának meg kell ölnie őt.

- Maga komolyan beszél? - hitetlenkedik az első férfi - Én sosem tudnám megölni a feleségemet.

Az ügynök erre így szól :

- Akkor maga nem a megfelelő ember ehhez a munkához.
A második férfinak ugyanezeket az instrukciókat adták. Ő elvette a fegyvert és bement a szobába. Sokáig csend volt. Aztán úgy öt perc múlva a jelölt könnyes szemekkel kijött.

- Én megpróbáltam, de nem tudom megtenni - mondta.

- Magában nincs meg, ami ehhez kell - így az ügynök - Vigye a feleségét és menjenek haza.

Végül csak a nő maradt hátra. Neki a férjét kellett volna megölnie. El is vette a pisztolyt és bement a szobába. Lövések hallatszottak, egyik a másik után. Aztán sikoltozást hallottak, csattanásokat, döngéseket.

Néhány perc eltelte után csend lett, majd az ajtó lassan kinyílt és a nõ állt a küszöbön. Megtörölte verejtékező homlokát s aztán így szólt:

- Fiúk, nem mondtátok, hogy a pisztolyban csak vaktöltények vannak! A székkel kellett agyonvernem...

Vajon mi lesz a végeredmény? :eek:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez fickó 80 kilóval több volt mint kellett volna, alig bírt sétálgatni a ringben,csoda,hogy nem kellett neki oxigén 10 perc után, 1 értékelhető támadása sem volt 16 perc alatt,Butterbean srác legalább az első 4-6 percben adta az ívet mindig.

Ez fickó 80 kilóval több volt mint kellett volna, alig bírt sétálgatni a ringben,csoda,hogy nem kellett neki oxigén 10 perc után, 1 értékelhető támadása sem volt 16 perc alatt,Butterbean srác legalább az első 4-6 percben adta az ívet mindig.
Sírva fakadok a gondolattól is, hogy mi lett volna, ha nekem kellett volna hordágyazzam a végén!

Ez nem éppen humoros, de nagyon kíváncsi lennék ki meddig tudná tartani magát!
Figyelem! A nyugalom megzavarására alkalmas képsorok következnek! :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.