[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

Az oroszok helyében amúgy most amíg tart a kényszerítő nyomás hatása Leopard ügyben, élesíteném a tűzközeli beépített embereket, akik 'névtelen forrásként' olyan dolgokat lengetnének be a médiának ilyen küldősre mert az aztán fordító lenne, amit az USA meg a többiek aztán kurvára nem akarnak odaküldeni, és trollsereggel követeltenék a cikkek alatt a küldését ezel nyomva a dologt. :D

Ezek hülyék?
Példaképük, Atlantisz.

Szerintem Scholz hamarosan lemond, es ezt a sotetzold nőt ultetik a tronra.
Scholtz megbukott, nulla, vege van, le fogjak mondatni ha magatol nem teszi par het mulva. Baerbock pedig mindent is teljesiteni fog amire felszolitjak.

Ez esélyes
Megfelelően hülye kvótanő, csicska.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ha jól számolom 22-ről 167-re 2 hónap alatt 72,5/hó
11/?12/sor 16 sor van a végén üres gödrök vannak.
FnTbAJJXwAEvdE_
Prigozsin mikor ott nyilatkozott lathato volt. Ez valami urnafalak sorozata. Viszont akkor sem voltak feliratozva a hatso urnafalak, csak amik elöl voltak. Ha jol emlekszem kb 24 - 30 urna fer egy falba. Nem tudom a kep mennyire hihető, de Prigozsin interjuja megnezheto mikor keszult.

Ezt most nem a védelmében mondom, de végre valaki kimondta az igazat.
Mondjuk Putyin is közröhej tárgya marad, ha ezután a kijelentés után is ragaszkodni fog ehhez a "különleges hadművelet" megnevezéshez. A konfliktus kezdete óta ezt beszéljük, hogy az oroszoknak egyszer erőt kell mutatniuk a nyugat felé ebben a konfliktusban, mert a nyugat is finoman, de hajlandó emelni a tétet.
Nem figyeltél. Az agyhalott kvótanő ezt másodszor játssza el. Múltkor is Anulunak kellett kijelentenie, hogy nem állnak hadban Oroszországgal. A hülye nőt meg nem rúghatja ki, mert az deep state közvetlen megbízottja.

Mondjuk Putyin is közröhej tárgya marad, ha ezután a kijelentés után is ragaszkodni fog ehhez a "különleges hadművelet" megnevezéshez. A konfliktus kezdete óta ezt beszéljük, hogy az oroszoknak egyszer erőt kell mutatniuk a nyugat felé ebben a konfliktusban, mert a nyugat is finoman, de hajlandó emelni a tétet.
Kûlönleges hadművelet és hadüzenet teljesen más dolgok, más jogi, politikai es tàrsadalmi következményekkel. Ezèrt ragaszkodik Putyin ehhez a definícióhoz.

Ezek hülyék?
Hagyd el, az ukranok epp most jelentettek be igenyuket a Kriegsmarinere U-bootostul, mindenestul. Mert az nekik kell, es vigyek a nemetek Kijevbe!

Szerintem Scholz hamarosan lemond, es ezt a sotetzold nőt ultetik a tronra.
Scholtz megbukott, nulla, vege van, le fogjak mondatni ha magatol nem teszi par het mulva. Baerbock pedig mindent is teljesiteni fog amire felszolitjak.

Ez esélyes
Megfelelően hülye kvótanő, csicska.
Scholtz és a koalíció kihúzza a következő választàsokig, szerintem.

kancellár lesz előbb-utóbb
volt valahol egy statisztika a német médiáról az elmúlt nemtommelyik időszakról, talán a kormány felállása óta elteltről, a statisztika szerint a médiában az oroszokkal negatív tartalom valami 90 % feletti az összes az oroszokkal kapcsolatos hírben, pozitív tartalom elhanyagolható, a többi semleges
mindennek az eredményét már ismerjük innen magyarországról is mert a német külpolitikához tartozik
viszont ugyanebben a statisztikában volt egy számomra érthetetlen rész is, a német média óriási többsége pozitív tartalmakat gyárt a baerbockról, negatívat pedig csak egy csekély az ellenzékhez becsatornázott szegmens, a scholzzal (a kancellárjuk!) viszont fordítva, róla több a médiában a negatív töltetű hír mint a pozitív
na ennek az eredményét még nem ismerjük, de prognosztizálható...

A német médiamunkások körében a Zöldek a legnépszerűbb párt. Kell még valamit mondanom Ildikó?

De nem tudnak b+. Oroszország nem tudja finoman emelni a tétet, mert nincs mivel, csak időnként toporzékolni egyet, hogy majd jól leatomozunk titeket. A dagi koreai is fenyegetőzhet pokoli tűzzel meg hasonlókkal, nem veszik komolyan túlságosan.

Annak nincs realitása, hogy Oroszország Sámson-opciót csináljon addig, amíg csak Ukrajnából szorítják ki. Majd a Krímet is lenyelik, meglátod. Mással meg nem tud vissza eszkalálni tovább. Annyi rakétája nincs, hogy megbénítsa Ukrajnát csak rakétákkal.

Én is döbbenettel nézem, de úgy látszik, csak ennyire képesek, bár valahol sejthető volt, hogy papírtigris az egész orosz hadigépezet. Én is arra számítottam, hogy az oroszok majd nagy mobil hadműveleteket folytatnak a síkságon, de nem képesek rá, ha az ellenoldalon minden teroboronás NLAW-val rohangál, a jobb alakulatok meg Javelinekkel, ha az ellenséges tüzérséget drónokról vezetik stb.
Arra is számítottam, hogy légi fölényt azért ki tudnak alakítani. Nos, nem tudnak. Pár napja Al-Jazeera riport volt Bahmutból, és ott repkedett a város felett egy ukrán Szu-27 alacsonyan. 10 hónap háború után.

Prigozsin mikor ott nyilatkozott lathato volt. Ez valami urnafalak sorozata. Viszont akkor sem voltak feliratozva a hatso urnafalak, csak amik elöl voltak. Ha jol emlekszem kb 24 - 30 urna fer egy falba. Nem tudom a kep mennyire hihető, de Prigozsin interjuja megnezheto mikor keszult.
Nem tök mindegy? Valamit válaszolni kellett a megtízszereződött ukrán temetői jelenlétre ...

Távlati tervek 2023 utánra.

Ha az ellenségeskedés hirtelen túlmegy Ukrajna határain, Oroszországban nem részleges, hanem általános mozgósítást hirdethetnek meg – mondta Viktor Szobolev, az Állami Duma hadseregtábornok-helyettese a NEWS.ru-nak. Szerinte ebben az esetben senkinek nem lesz késése.
Ha hirtelen nem a mi javunkra alakul a katonai-politikai helyzet, és a hadműveleti tere kiterjed Ukrajna határain túlra, például Lengyelországra és a balti államokra, akkor már nem részleges, hanem általános mozgósításunk lesz. És akkor sem nézi majd senki, hogy kinek hány gyereke van, meg minden mást, "mind megyünk". De egyelőre ez a kérdés nincs napirenden, és 2023-ban biztosan nem lesz napirenden ” – mondta Sobolev.
Hozzátette azt is, hogy jelenleg a részleges mozgósítás befejeződött, és a második hullám "abszolút nem fog megtörténni".

Egyszerűen nincs bázisunk a mozgósítás bevetésére ” – összegezte a tábornok.

De nem tudnak b+. Oroszország nem tudja finoman emelni a tétet, mert nincs mivel, csak időnként toporzékolni egyet, hogy majd jól leatomozunk titeket. A dagi koreai is fenyegetőzhet pokoli tűzzel meg hasonlókkal, nem veszik komolyan túlságosan.

Annak nincs realitása, hogy Oroszország Sámson-opciót csináljon addig, amíg csak Ukrajnából szorítják ki. Majd a Krímet is lenyelik, meglátod. Mással meg nem tud vissza eszkalálni tovább. Annyi rakétája nincs, hogy megbénítsa Ukrajnát csak rakétákkal.

Én is döbbenettel nézem, de úgy látszik, csak ennyire képesek, bár valahol sejthető volt, hogy papírtigris az egész orosz hadigépezet. Én is arra számítottam, hogy az oroszok majd nagy mobil hadműveleteket folytatnak a síkságon, de nem képesek rá, ha az ellenoldalon minden teroboronás NLAW-val rohangál, a jobb alakulatok meg Javelinekkel, ha az ellenséges tüzérséget drónokról vezetik stb.
Arra is számítottam, hogy légi fölényt azért ki tudnak alakítani. Nos, nem tudnak. Pár napja Al-Jazeera riport volt Bahmutból, és ott repkedett a város felett egy ukrán Szu-27 alacsonyan. 10 hónap háború után.
Élénken él a II.vh emlékezete az oroszokban. Pontosan tudják, milyen ára volt és milyen áron lehet megvédeni az országot.
És ez nemigen mondható el a nyugati országokról. Sehol nincs olyan szintű folyamatos “bevésés”, mint az oroszoknák.
A különbség az, hogy az oroszok pontosan tudják, mire számítsanak egy ilyen totális háborúban, míg a nyugatiak nem. És amikor beüt a valóság a Lajtán túl, akkor sokan pislognak majd nagyokat.

Na mindegy, szerintem van ott még tartalék. A NATO vasak arra lesznek jók, hogy a felhomályosult nyugati társadalom elmondhatja, ők aztàn mindent megadtak ukrajnának. Nem látom, mi változna, amikor az ukránok államszervezete recseg-ropig (ld sorozatos lemondások, lemondatások, lezuhanások), kényszersoroznak most már egyre nyilvánvalóbb módon, egyszerűen nincs már kivel tartatni a frontot.

Gondolom az ukránok a nagyobb harcértékű embereket most hátravitték pihenni meg kiképzésre az új gépekrek, aztán amikor azok tömegesen megjelennek, indul a nagy ellentámadás. Csakhogy szerintem már nincs annyi tapasztalt katonájuk, hogy ezzel elérjenek valamit.
Berendezkednek egy ATO 2.0-ra, a Dnyeper mentén. Folyamatosan basztatják majd Novorossziját, ahogy tették 2014-22 között a szakikkal. Aztán majd meglátjuk, kinek gurul el megint a gyógyszere VAGY a szentséges nyugat végre talál magának másik témát.

De ukrajna már félig üres, ezt tartsuk észben.