Februárban Berlin. Tele törökkel. Nem biztos az a koalíció!Scholtz és a koalíció kihúzza a következő választàsokig, szerintem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Februárban Berlin. Tele törökkel. Nem biztos az a koalíció!Scholtz és a koalíció kihúzza a következő választàsokig, szerintem.
Hozzátette azt is, hogy jelenleg a részleges mozgósítás befejeződött, és a második hullám "abszolút nem fog megtörténni".Ha hirtelen nem a mi javunkra alakul a katonai-politikai helyzet, és a hadműveleti tere kiterjed Ukrajna határain túlra, például Lengyelországra és a balti államokra, akkor már nem részleges, hanem általános mozgósításunk lesz. És akkor sem nézi majd senki, hogy kinek hány gyereke van, meg minden mást, "mind megyünk". De egyelőre ez a kérdés nincs napirenden, és 2023-ban biztosan nem lesz napirenden ” – mondta Sobolev.
Egyszerűen nincs bázisunk a mozgósítás bevetésére ” – összegezte a tábornok.
Élénken él a II.vh emlékezete az oroszokban. Pontosan tudják, milyen ára volt és milyen áron lehet megvédeni az országot.De nem tudnak b+. Oroszország nem tudja finoman emelni a tétet, mert nincs mivel, csak időnként toporzékolni egyet, hogy majd jól leatomozunk titeket. A dagi koreai is fenyegetőzhet pokoli tűzzel meg hasonlókkal, nem veszik komolyan túlságosan.
Annak nincs realitása, hogy Oroszország Sámson-opciót csináljon addig, amíg csak Ukrajnából szorítják ki. Majd a Krímet is lenyelik, meglátod. Mással meg nem tud vissza eszkalálni tovább. Annyi rakétája nincs, hogy megbénítsa Ukrajnát csak rakétákkal.
Én is döbbenettel nézem, de úgy látszik, csak ennyire képesek, bár valahol sejthető volt, hogy papírtigris az egész orosz hadigépezet. Én is arra számítottam, hogy az oroszok majd nagy mobil hadműveleteket folytatnak a síkságon, de nem képesek rá, ha az ellenoldalon minden teroboronás NLAW-val rohangál, a jobb alakulatok meg Javelinekkel, ha az ellenséges tüzérséget drónokról vezetik stb.
Arra is számítottam, hogy légi fölényt azért ki tudnak alakítani. Nos, nem tudnak. Pár napja Al-Jazeera riport volt Bahmutból, és ott repkedett a város felett egy ukrán Szu-27 alacsonyan. 10 hónap háború után.
@16:26:
Más is hasonlóan érez, mint te:Ennek a retek k..nak a megnyalatkozása után, rákérdeznék, minimum Lavrov szintjén, hogy akkor ez most hadüzenet volt, mert akkor jöhet a jegyzék tőlük. Kíváncsi lennék hogy ezt a picsát mennyire rúgnák ezután szájba.
Mert ha ezt valami csip csup szar politikusnál elcsípik nem hivatalosan, ok hát hülye...de a Parlamentben egy külügyminiszter? Hivatalosan?
Valaki betenné a paywall mögötti részt?elkezdődött a külpolitikai oldaltáncolgatás:
https://www.washingtonpost.com/opinions/2023/01/24/blinken-ponders-post-ukraine-war-order/
Idézek belőle:Осташко! Важное
Пока земля не просохнет, танки вряд ли пойдут, а F-16 поставят – вопрос когда Журналист Юрий Подоляка о западных поставках: ▪️Проблемы с танками связаны с логистикой и обслуживанием. Советская система универсальна для постсоветских республик, но с НАТО она плохо стыкуется. У украинцев нет...t.me
szerintem inkább lengyel lesz az.
Szegény tót atyafiakIdézek belőle:
▪️Az F-16 vadászgépek alkalmasak a talajon történő sebzésre. A gép felszállhat a szlovák reptérről, Vinnitsaban tankolhat és a csatatérre repülhet. Miután a vadászgép bombázott, visszatér Európába.
Akkor ez most segély vagy háború? (költői kérdés volt)