MT-LBVMK és a 205. gépesített lövészdandár egyéb felszerelései és fegyverei a Nikolo-Aleksandrovsky gyakorlótéren végzett gyakorlatok során.
vk.com
Nem irigylem azokat akiket beválogattak muzeológusnak ebbe a vándormúzeumba, ami helyenként tartalmaz modernnek nevezhető elemeket is.MT-LBVMK és a 205. gépesített lövészdandár egyéb felszerelései és fegyverei a Nikolo-Aleksandrovsky gyakorlótéren végzett gyakorlatok során.
VK | VK
vk.com
Az utolsó kèpen ez egy svd?

Nem, mivel pl. a tokfedél, vagy a tűzváltó elég jellegzetes. Nem tudom a típusát, de majd szerintem megszakértik akik jobban benne vannak a témában.Az utolsó kèpen ez egy svd?![]()
Az első pont olyan, mint a mi BAT-2 műszaki gépünk.Műszaki gépek
MT-T "Enyej' Pr. 429AM szovjet univerzális lánctalpas vontató és szállító jármű
![]()
MT-T és UT-77 aknamentesítő
MDK-3 fedezékásó gép
BTM-3 Árokásógép
![]()
![]()

Voltam svd-s. Pont azèrt kèrdezem. Mert úgy nèz ki a tokfedèl ès a tűzváltó.Nem, mivel pl. a tokfedél, vagy a tűzváltó elég jellegzetes. Nem tudom a típusát, de majd szerintem megszakértik akik jobban benne vannak a témában.
Nem kellenek ilyen cikkek, elég csak megnézni, hogy már kétszer ellopták a korrupciós csatornákon a T-14 vagy a SZU-57 gyártósorára való pénzt (majd @boki megmondja pontosan, hogy melyik is volt) és talán harmadik nekifutásra sikerül felépíteni.![]()
Corruption in the Russian Armed Forces
Corruption is endemic in Russia and is pervasive within its defence industrial sector and armed forces. Evidence from Ukraine suggests that it is costing Russian lives.rusi.org
Azért talán érdemes elolvasni.Nem kellenek ilyen cikkek, elég csak megnézni, hogy már kétszer ellopták a korrupciós csatornákon a T-14 vagy a SZU-57 gyártósorára való pénzt (majd @boki megmondja pontosan, hogy melyik is volt) és talán harmadik nekifutásra sikerül felépíteni.
Tudod a fenti esetnél megdöbbentőbb nem lehet.Azért talán érdemes elolvasni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..