[HUN] Toborzás / hadkiegészítés

Pl. ha szemlélő azt mondja hogy szerinte ehhez legalább 48 vadászgép kellene, azt te hogyan értemeznéd?

A Stefánia Palotában voltak az előadások, volt róla már szó korábban.
Ha Killián Nándorra gondolsz, akkor szerintem amikor azt az előadast tartotta, akkor ő már nem volt szemlélő, vagy tudott volt, hogy menni fog.
Ő már a szemlélőség átalakításával elveszítette a pozícióját.
Azzal az előadással ő már semmit nem kockáztatott...

"Megújult" az iranyasereg.hu
Ha ránéztek csak marketingszöveg és 1 mondatos válaszok vannak mindenhol, érdemi tájékoztatás a 0-hoz közelít.
Ez megint kinek volt az ötlete?
És minek kell elcseszni, ami már egyszer működött?

Ha ránéztek csak marketingszöveg és 1 mondatos válaszok vannak mindenhol, érdemi tájékoztatás a 0-hoz közelít.
Mivel nem 10 másodperces Tiktok videóban közlik a mondandójukat, a mai fiatalok 99,9%-át már el is vesztették... :p

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Mivel nem 10 másodperces Tiktok videóban közlik a mondandójukat, a mai fiatalok 99,9%-át már el is vesztették... :p
vannak tik tok videok is meg facebook is megy.

Aki felelős vólt az oldalak üzemeltetéséért új beosztásba erült (előment nem ki) és most az új személy valamit változtatni akart biztosan.

vannak tik tok videok is meg facebook is megy.

Aki felelős vólt az oldalak üzemeltetéséért új beosztásba erült (előment nem ki) és most az új személy valamit változtatni akart biztosan.
Amúgy annyira nem rossz az oldal szerintem, bár kiírhatnák hogy mennyi az annyi, milyen juttatás csomagok vannak illetve fizikai alkalmasságról is írhatnának. Több tényszerű infó kell - ha nem is az első oldalra, de valahol azért legyen megtalálható!
Ahogy nyomkodtam, nekem nem sikerült ezeket megtalálni...

Amúgy annyira nem rossz az oldal szerintem, bár kiírhatnák hogy mennyi az annyi, milyen juttatás csomagok vannak illetve fizikai alkalmasságról is írhatnának. Több tényszerű infó kell - ha nem is az első oldalra, de valahol azért legyen megtalálható!
Ahogy nyomkodtam, nekem nem sikerült ezeket megtalálni...
kattints az érdekel gombra :)

• Vicces
Reactions: Aladeen
Jah sajnos a kereskedelmi láncok árufeltöltő pozíciói visszaszerezték a bérversenyben a előnyüket amit a szeptemberi emelés után sikerült a kezdőbér szegmensben elérnünk.

Akkor levették mert hát fájt az igazság...
Szerintem pesten és bizonyos nagyvárosokon kívül nem rossz az a 275k.
Nem tudom mennyi kell egy őrmesteri rendfokozat megugrásához (idő és képzettség tekintetében, ha 3-5 év alatt megugorható akkor nem rossz), de az a 315k már elviselhető.

Szerintem pesten és bizonyos nagyvárosokon kívül nem rossz az a 275k.
Nem tudom mennyi kell egy őrmesteri rendfokozat megugrásához (idő és képzettség tekintetében, ha 3-5 év alatt megugorható akkor nem rossz), de az a 315k már elviselhető.
Hát az élelmiszer ár robbanás előtt egyetértettem volna.

Hát az élelmiszer ár robbanás előtt egyetértettem volna.
Így van.

Századosként 3 gyerek miatt 600 felett van a nettóm kicsivel, asszony is dolgozik (mondjuk Ő tényleg potom 200-ért csak 6 órában) - nem azt mondom hogy panaszkodnunk kell, mert látom azt hogy egy csomó embernek sokkal nehezebb - de már bizony figyelgetem MEGINT hogy mi akciós meg mi nem mikor bent vagyok egy CBA-ban, SPAR-ban, ilyet kb főtörzsként kellett csináljak utoljára...

Egyszerűen kibaszott drága lett minden amit meg lehet enni.

Ez meg azért elég szomorú, belegondolni is rossz, hogy mi van azokkal a családokkal, ahol mondjuk apu nem keres havi 6 kilót...

Így van.

Századosként 3 gyerek miatt 600 felett van a nettóm kicsivel, asszony is dolgozik (mondjuk Ő tényleg potom 200-ért csak 6 órában) - nem azt mondom hogy panaszkodnunk kell, mert látom azt hogy egy csomó embernek sokkal nehezebb - de már bizony figyelgetem MEGINT hogy mi akciós meg mi nem mikor bent vagyok egy CBA-ban, SPAR-ban, ilyet kb főtörzsként kellett csináljak utoljára...

Egyszerűen kibaszott drága lett minden amit meg lehet enni.

Ez meg azért elég szomorú, belegondolni is rossz, hogy mi van azokkal a családokkal, ahol mondjuk apu nem keres havi 6 kilót...
Vagy ahol összesen keresnek havi 6 kilót...

Vagy ahol összesen keresnek havi 6 kilót...
Tudom :(. S ezért is írtam amit írtam, hogy bazzmeg elkezdtem nézegetni hogy mikor vásárolok, épp mi van akcióban, mert már nekünk is számít.

1000 Ft a kenyér, 5-600 a tej, normális felvágott 4000, szalámi 6000, VICC.
Norvég árak vannak kajában, ami Európa legdrágább országa kb.

Tudom :(. S ezért is írtam amit írtam, hogy bazzmeg elkezdtem nézegetni hogy mikor vásárolok, épp mi van akcióban, mert már nekünk is számít.

1000 Ft a kenyér, 5-600 a tej, normális felvágott 4000, szalámi 6000, VICC.
Norvég árak vannak kajában, ami Európa legdrágább országa kb.
Ha nem is norvég de német.
És az akciós termék németben olcsóbb volt mint itthon ugyan abban az áruházláncban ugyan az akciós termék.