Az nekem is megvan valaholFasza rajzok voltak benne.
Azért vannak benne tévedések. Pl soha nem volt ARNOLD nevű aknaszedőhajó a Flottilánál. Volt ellenben DDSG ANDOR, amiből aknaszedőt alakítottak ki! (valszeg félreolvasta vagy félrehallotta)Ötvenöt év vízen, másfél év víz alatt. Két világháborúban és öt haditengerészet szolgálatában – a legkalandosabb sorsú dunai hadihajó története, eredeti nevén: az S.M.S. Temesé.
A videóban az Osztrák-Magyar Dunai Flottilla első világháborús történetébe is betekintést nyerünk.
Imadtam, tobb tucatszor olvastam el! Mar a boritoja is fasza volt!
![]()
Csonkaréti Károly: A Zenta cirkálóval kezdődött (Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó, 1986) - antikvarium.hu
Az első világháború harmadik hetében az Osztrák-Magyar Monarchia haditengerészete blokádot vont Montenegro tengerpartja elé, hogy sem a kis királyság, sem...www.antikvarium.hu

Én asszem' először még könyvtárból hoztam ki.![]()
Még mindig megvannak, igaz, hogy sokat lettek forgatva. Részben miattuk lettem "hadihajó-megszállott".![]()

Dékány könyvei voltak az első magyar nyelvű regényeim. Szinte mindet olvastam, akkoriban akartam tengerész lenni, ami végül nem így lett, de örök élmény volt...Én asszem' először még könyvtárból hoztam ki.
Aztán megvettem antikvár.
Dékány volt még ilyen.
Pedig 'szakmailag' nézve azért vannak a könyveiben butaságok bőven![]()
(Matrózok, hajók, kapitányok forever...
)Dettó.Dékány könyvei voltak az első magyar nyelvű regényeim. Szinte mindet olvastam, akkoriban akartam tengerész lenni, ami végül nem így lett, de örök élmény volt...(Matrózok, hajók, kapitányok forever...
)
.
Egyébként jó kis videó, érdekes olasz szempontok szerint is látni..
.
Gyerekként nagyon szerettem és nagyon utáltam ezt a festményt, részben szerettem, mert szép volt, részben viszont egy nagyonsokdarabos puzzleként nézegettem, ajándék volt szüleimtől ki tudja miért, és jó sok munkaóra elment a kirakásával.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..