Metro2035. Post-apocalyptic science fiction novel by Russian author Dmitry Glukhovsky.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Metro2035. Post-apocalyptic science fiction novel by Russian author Dmitry Glukhovsky.
Ez az "Orosz önkéntes hadtest" ukrán projekt, a VSU-hoz tartoznak.
Bennem a false-flag is felmerül... csak mondom.
Ha utánaolvasol, ez egy létező brigád, ukrán területvédelmisként "harcolnak".
Bennem a false-flag is felmerül... csak mondom.
Ez az "Orosz önkéntes hadtest" ukrán projekt, a VSU-hoz tartoznak.
Attól még lehet false-flag.Ha utánaolvasol, ez egy létező brigád, ukrán területvédelmisként "harcolnak".
Ha egy szélsőséges, az ukránok oldalán már régóta harcoló önkéntes brigád bejelenti, hogy ők voltak azok, akkor az hogyan lehetne false flag?Attól még lehet false-flag.
Nem azt mondom, hogy az de lehet az is.
Jaa. Tényleg ők jelentették be?Ha egy szélsőséges, az ukránok oldalán már régóta harcoló önkéntes brigád bejelenti, hogy ők voltak azok, akkor az hogyan lehetne false flag?
A videón ők szerepelnek, amit beraktál.Jaa. Tényleg ők jelentették be?
Azt hittem csak 'orosz források'.
Akkor tárgytalan. Nem követem ennyire az ukrán topicot, sry.
De valami nekem akkor sem klappol itt.Jaa. Tényleg ők jelentették be?
Azt hittem csak 'orosz források'.
Akkor tárgytalan. Nem követem ennyire az ukrán topicot, sry.
Én még nemMegérzés féle...
De legalább ma már ebédeltem.![]()
Attól még lehet false-flag.
Nem azt mondom, hogy az de lehet az is.
Ok. Mondom: ők voltak, de szvsz az 'orosz források' meg jelentősen felfújják, kiszinezik...![]()
A képen Denis Kapustin (Nikitin). Marcinkevics (Tesak) egykori barátja és a Fehér Rex akció szervezője. Tavaly Ukrajnába költözött, és csatlakozott az ukrán fegyveres erők egységeihez.
Egyébként tudod ki az a Tesak- alias Makszim Marcinkevics (akinek barátja volt)?Ok. Mondom: ők voltak, de szvsz az 'orosz források' meg jelentősen felfújják, kiszinezik...
aztán Putin is megnyilatkozik ma.... gyanús. Roppant gyanús.
TikTok meg twitter videók meg sehol, semmiről.
Értelmes formák![]()
A képen Denis Kapustin (Nikitin). Marcinkevics (Tesak) egykori barátja és a Fehér Rex akció szervezője. Tavaly Ukrajnába költözött, és csatlakozott az ukrán fegyveres erők egységeihez.
Neonácik. Azért s írtam, hogy belépve az ukrán fegyveres erőkbe megtalálta a zsák a foltját.Értelmes formák
![]()
![]()
![]()
![]()
TrackANaziMerc
Nazi Unit called RDK - Russian Volunteer corps (we Always laugh at the Word corps knowing they are barely dozen) just wrote a post about their member called Osvald. Osvald Lemoh (Alexey Romanovich Ogurtsov is his real name that he used while in Russia) fled from Moscow to Ukraine in 2018. His...t.me
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..