Magyar folyami erők / MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred

Eddig is volt hadihajós egyenruha?

64005503aef8d520792159.jpg

Újra megalakult a folyamőrség...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

rosseb tudja igazából. De amennyire tudom annak is ki van nézve az utódja már, csak nem annyira prioritás, a jelenlegi anyagi helyzetben meg főleg.
Nem.CB92 egy rohamnaszád,tudtommal nincs aknamentesitő változata.Nem arra tervezték.

Újra megalakult a folyamőrség...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Én mikor soroztak flottilas szerettem volna lenni, meg tetszenek a hadihajók a Dunán.
De ez megint múltba-koldoknezos faszkodas.
Nem kellenek már a Dunara hadihajók nekünk. Kell pár nagyobb motorcsónak a rendőrségnek, ket-harom aknaszedo hajó a honvedeknek.

Na milyen hajóink lesznek? :cool:

6400551828ea2298404714.jpg

64005514d1bf0057051458.jpg

„A kiállítás hagyományt őriz, oktat és jövőt mutat”...

• Tetszik
Reactions: Vipera kapitány
Én mikor soroztak flottilas szerettem volna lenni, meg tetszenek a hadihajók a Dunán.
De ez megint múltba-koldoknezos faszkodas.
Nem kellenek már a Dunara hadihajók nekünk. Kell pár nagyobb motorcsónak a rendőrségnek, ket-harom aknaszedo hajó a honvedeknek.
Állítólag a környéken a NATO nem rendelkezik hasonló folyami képességgel.
Úgy gondolom, hogy 2-4 MS-25-höz hasonló (vagy akár ők modernizálva) és 5-6 CB-90 kategóriájú hajó csak elférne a honvédségben. Mégis csak van két szép nagy folyónk, amin nem árthat, ha van pár kisebb hadihajónk.

rosseb tudja igazából. De amennyire tudom annak is ki van nézve az utódja már, csak nem annyira prioritás, a jelenlegi anyagi helyzetben meg főleg.
Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az MS-25 tervezett utódja. Ha valaki sejti a típust, ne tartsa magában! :)

Állítólag a környéken a NATO nem rendelkezik hasonló folyami képességgel.
Úgy gondolom, hogy 2-4 MS-25-höz hasonló (vagy akár ők modernizálva) és 5-6 CB-90 kategóriájú hajó csak elférne a honvédségben. Mégis csak van két szép nagy folyónk, amin nem árthat, ha van pár kisebb hadihajónk.
Hát, a román dunai flotta tízszer akkora mint a magyar. Tuzeroben még többször is.
Aknaszedo ok, a többi olyan hasznos mint a huszárok 2023ban szerintem.
De a cb90 fasza néz ki, az tény.

A kolumbiaiaké elég menő lenne mondjuk :D
Portada2-PAFP-web_0.jpg
vagy az amcsi MK VI patrol boat...
The Mk VI is an 85-foot craft arranged with an ergonomically designed pilothouse, covered fly bridge, reconfigurable main deck cabin, and below-deck accommodations. It could be modified to carry a mine neutralization system, such as the AN/SLQ-60 Seafox unmanned underwater vehicle. Stb..
PNs-PRO-3-20%20Howland%201.jpg

Hát, a román dunai flotta tízszer akkora mint a magyar. Tuzeroben még többször is.
Aknaszedo ok, a többi olyan hasznos mint a huszárok 2023ban szerintem.
De a cb90 fasza néz ki, az tény.
Nekik nem csak tengeri hajóik vannak?

• 1 db romboló
  • 6 db fregatt
  • 38 db őrhajó és partvédelmi hajó
  • 18 db aknarakó-szedő
  • 13 db vegyes feladatú
Forrás: Wikipédia

• Tetszik
Reactions: Venom85